Inspiracija za Novu godinu: Izaberite savršen poklon za njega

23.12.2023

10:57

0

Autor: K. O.

Imamo ideje za svaki tip muškarca

Inspiracija za Novu godinu: Izaberite savršen poklon za njega
Copyright Freepik

Kako se približava Nova godina, mnogi od nas tragaju za idealnim poklonom za muške članove porodice, prijatelje, ili partnera.

Donosimo vam inspirativne ideje za poklone koji će oduševiti svakog muškarca.

Šaljivi pokloni

Za one koji vole humor, šaljivi pokloni su savršen izbor. Odeća sa smešnim porukama, neobične kravate, pidžame, pa čak i smešne naočare i jelenski rogovi mogu biti zabavni i prigodni. Setovi i čaše sa duhovitim natpisima, kao i neobične karte ili šah sa zanimljivim figurama, dodaju šarm ovakvim poklonima. Za ljubitelje životinja, džemper u tonu sa prslukom za ljubimca može biti srdačan gest.

Freepik
 

Vanvremenski pokloni

S druge strane, vanvremenski pokloni zahtevaju veću investiciju, ali su izraz trajne vrednosti. Elegantni prsluci od kašmira, klasične naočare za sunce, ili veliko pakovanje omiljenog parfema su primeri takvih poklona. Tehnološki gedžiti poput pametnih satova, firmirani kožni kaiševi i rukavice, te satovi poznatih brendova, takođe spadaju u ovu kategoriju.

Pexels
 

Personalizovani pokloni

Za kreativce, personalizovani pokloni mogu biti pun pogodak. Dar vremena, u obliku kartica sa planiranim aktivnostima za svaki mesec, ili personalizovani kalendar sa zajedničkim fotografijama, su originalni i emotivni. Graviranje inicijala na set čaša, novčanik ili kožni dnevnik daje lični pečat poklonu.

Pexels
 

Adrenalinski pokloni

Za avanturiste, pokloni poput termina za rafting, zip-lining ili skok padobranom sigurno donose uzbuđenje. Takođe, organizovanje putovanja ili iznenađenja na posebnom mestu može biti nezaboravno iskustvo.

Pexels
 

Za ljubitelje prirode, kamperski set za preživljavanje ili emajlirane šolje za avanture u prirodi mogu biti izvanredan izbor.

Kape i šeširi

Ne treba zaboraviti ni mušku opčinjenost šeširima - od klasičnih filcanih varijanti do modernijih hipsterskih kapa.

Foto: Profimedia
 

Ovi predlozi su samo deo široke palete mogućnosti koje nudi nova godina. Bez obzira na izbor, važno je da poklon bude odabran sa ljubavlju i pažnjom, jer to je ono što najviše znači.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike