Privucite zdravlje i obilje: Stavite ovaj detalj ispred vrata i promenite svoju sudbinu

23.05.2023

10:13

0

Autor: K. B.

Stvorite pozitivnu atmosferu s ulaznim vratima iz snova

Privucite zdravlje i obilje: Stavite ovaj detalj ispred vrata i promenite svoju sudbinu
Copyright Freepik

Feng šui nalaže da nas upravo ulazna vrata štite od negativnih uticaja. Prema tim pravilima, idealno je da su ulazna vrata bele boje, blistava i sjajna, sa metalnom bravom, drškom i obavezno pločicom sa prezimenom. Ako nije moguće obojiti vrata u belo iz estetskih razloga, ona moraju biti besprekorno čista, obojena i dobro osvetljena.

Freepik
 

Prostor ispred vrata treba biti očišćen, a postavljanje cveća ispred vrata se smatra najboljim. Stručnjaci koji se bave uređenjem prostora preporučuju da vrata budu ukrašena kako sa spoljne, tako i sa unutrašnje strane. Možete ih ukrasiti ili okačiti venčić, pritom ne samo tokom praznika, već tokom cele godine.

Ovim će se privući samo pozitivna energija i zaštiti sebe od energetskih vampira i loših vibracija. Stalna promena ukrasa održavaće pozitivnu atmosferu i energiju tokom cele godine. Sve ovo pomaže u stvaranju harmonične i zaštićene atmosfere u vašem domu, koja će privući obilje i zdravlje.

Freepik
 

Ukoliko sledite feng šui pravila za ulazna vrata možete doprineti stvaranju pozitivnog energetskog okruženja u vašem domu, donoseći harmoniju i zaštitu od negativnosti. Ulaganje malo pažnje u detalje kao što su boja, čistoća, osvetljenje i dekoracija vrata može doneti velike pozitivne promene u vašem životnom prostoru.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike