Šta sve treba da izbacite iz kupatila kada vam dolaze gosti?

15.05.2023

18:22

0

Autor: K. O.

U ovoj prostoriji oni će se zadržati barem kratko i formiraće mišljenje o vama i vašem domu

Šta sve treba da izbacite iz kupatila kada vam dolaze gosti?
Copyright Profimedia

Svi se dodatno potrude da utegnu i srede svoj dom kada im se najave gosti. A jedna prostorija naročito je važna jer će svaki gost u nju sigurno ući, a dešava se da je preskočimo.

Kada gosti stignu u vaš dom, obično će poželeti da operu ruke i otići će u kupatilo. Vi treba da se pobrinete da imaju sve što im je potrebno, ali i da ne vide stvari koje nisu baš za svačije oči.

Prljav veš i peškiri

U većini slučajeva ljudima prljav veš stoji u kupatilu, a obratite pažnju da sve bude uredno sklonjeno u korpu. To se odnosi i na korišćene peškire, nošene brushaltere, spavaćice i sav drugi veš koji možda ponekad okačite na čiviluk pre kupanja.

Ne bi bilo loše da sve peškire zamenite čistim i svežim, te da dodate i jedan poseban peškir za goste koji će biti na vidnom mestu.

Unsplash
 

Prazne kutije i ambalažu od preparata

Ništa ne izgleda neurednije od gomile potrošenih pakovanja. Generalno, te stvari treba redovno izbacivati, na nedeljnom nivou.

Zalihe toalet papira, šampona i deterdženata bilo bi najbolje da držite u ostavi, ali ako moraju da budu u kupatilu, neka i one budu uredno složene.

Ispraznite kante za smeće

Iako to nije prema uputstvima, čest je običaj da se u kupatilu drže makar pojedini lekovi. I oni su deo intime, pa ih nemojte izlagati pogledima vaših gostiju.

U kupatilu treba imati mini kantu za smeće, ali obavezno je ispraznite pre dolaska gostiju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike