Mnogi imaju ikonicu leptirića na mašini za pranje veša, ali većina ne zna koju funkciju označava i koliko je ona korisna (FOTO)

06.03.2023

16:06

1

Autor: Z.A.S.

Nisu u pitanju "leptirići u stomaku"

Mnogi imaju ikonicu leptirića na mašini za pranje veša, ali većina ne zna koju funkciju označava i koliko je ona korisna (FOTO)
Veš mašina - Copyright Pixabay

Mašine za veš poseduju raznorazne funkcije, međutim, mnogi od nas većinu njih ni ne koristi. I ne samo to, već mnogi ne znaju ni čemu koja služi.

Jednu korisnicu Tvitera zbunila je i zainteresovala ikonica leptirića koja se nalazi u krugu oko točka za biranje programa, pa je odlučila da od drugih korisnika ove društvene mreže pokuša da sazna o čemu je reč.

Ona je objavila tvit, uz fotografiju ikonice, i napisala: Ljudi, šta znači leptirić na veš mašini? Molim za ritvit. Naravno, usledilo je pregršt komentara.

Mnogi od odgovora su bili šaljivi, pa su tako neki ovu funkciju objasnili "leptirićima u stomaku", međutim, bilo je i onih koji su zaista znali odgovor na ovo pitanje, pa su tako napisali da je u pitanju program za pranje delikatnog/osetljivog veša (svila, saten, zavese...).

Ovaj program (program "leptir") nije baš za zaprljane stvari, jer traje prilično kratko. Koliko kratko - zavisi od proizvođača do proizvođača, ali poenta je da on zapravo samo služi za omekšavanje mlakom vodom i ima minimalnu centrifugu.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike