Kuća iz najlepšeg božićnog filma može biti vaša: Iznajmljuje se bajkovita koliba iz "Odmora"

31.12.2022

21:12

0

Autor: K. O.

Nema onoga ko ne voli pravu zimsku idilu u romantičnoj kolibi. A jedna od najromantičnijih sa filmskog platna može biti vaša barem na noć

Kuća iz najlepšeg božićnog filma može biti vaša: Iznajmljuje se bajkovita koliba iz "Odmora"
Copyright Profimedia

Nema šanse da niste pogledali sjajni film "Odmor" iz 2006. godine u kojem glavne uloge tumače Kejt Vinslet, Kameron Dijaz, Džek Blek i Džad Lou.

Ovo ostvarenje postalo je filmski klasik koji se emituje maltene svake godine. Koliko je uspešan govore i cifre, pa je ova hit romantična komedija čije je snimanje koštalo preko 70 miliona evra na bioskopskim blagajnama zaradila više od 200 miliona.

Pored sjajne glumačke postave, tu je i prelep enterijer. I ne, nismo mislili na velelepnu vilu Kameron Dijaz u Holivudu, već na malu kolibu u Engleskoj u kojoj je živela žena koju je savršeno odigrala Kejt Vinslet.

Profimedia
Koliba iz filma Odmor

Radnja filma se vrte oko dve devojke – Britanke Ajris (Kejt Vinslet) i Amerikanke Amande (Kameron Dijaz) koje odluče da zamene domove tokom praznika. Spletom okolnosti, obe se zaljube i pronalaze ljubav u svetu one druge. Naime, eksterijer je izgrađen za potrebe filma, a enterijer je sniman na setu. Ali rediteljka Nensi Mejeres inspiraciju za Rouzhil kotidž, kako se kuća zove u filmu, pronašla je u kolibi "Honeysuckle Cottage" koja se nalazi u selu Holmburi Sen Meri.

Profimedia
Bajkovita koliba iz filma Odmor

Ako ste baš tako zamišljali svoju zimski idilu, sada taj san možete i ostvariti. Koliba iz "Odmora" od sada može da se iznajmi za noćenje.

U ovoj bajkovitoj kućici možete odsesti i priuštiti sebi božićno putovanje iz snova i romantičan beg od stvarnosti. Iznajmljivanje kućice počinje od 3. januara i to po ceni od 283 funte za noć.

Profimedia
Kameron Dijaz u filmu Odmor

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike