Želite da u novoj godini budete puni para? Obavezno ovo uradite 1. januara i narednih 12 meseci novac će samo da kaplje

26.12.2022

08:33

0

Autor: Z.A.S.

Znate li za običaj da se 1. januara ruke operu novčićima?

Želite da u novoj godini budete puni para? Obavezno ovo uradite 1. januara i narednih 12 meseci novac će samo da kaplje
Ilustracija - Copyright Pixabay

Kažu da novac ne kupuje sreću i, istina, on nikako ne bi trebalo da bude merilo sreće, niti bi trebalo da je obezbeđuje, međutim, ne postoji osoba koja se, makar jednom, nije zapitala šta bi sve mogla sa više novca i na koji način bi sebi olakšala život.

Novac obezbeđuje slobodu, nezavisnost i osnovno je sredstvo funkcionisanja u današnjem svetu. A da li novac možete da privučete?

Sudeći po ovim praktičnim savetima - DA. I što je najvažnije, primenite ih pre dočeka Nove godine, kako biste u narednoj godini obezbedili prosperitet.

Pexels
 

Kako da u novoj godini privučem novac?

Mnoge metode za privlačenje novca potiču iz magijskih verovanja, feng šui prakse ili sujeverja. Ova pravila nije ni najmanje teško primeniti, a kao rezultat biste mogli da postignete finansijski cilj iz snova.

Postoji i stav prema kome su afirmacije najvažnije u privlačenju novca. Šta to znači? Afirmacije nisu magične čini ili čini za novac. Ovo je pozitivno razmišljanje o novcu. Ako ih redovno koristite, ove misli će biti kodirane u vašem umu. Ovo će povećati vaše šanse da ostvarite svoje snove.

Pixabay
 

Neki ljudi veruju da će im afirmacije pomoći da privuku novac. A verovalo se da će pranje ruku novčićima prvog dana u godini učiniti da se finansije zalepe za čoveka svih 12 meseci.

Pored toga, korišćena je praksa nošenja ogledala u novčaniku. Ogledalo bi trebalo da "udvostruči" novac.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike