Ova dramatična boja biće hit u enterijeru 2023: Živa nijansa savršena uz neutralne tonove

15.10.2022

14:28

0

Autor: Z. A.

Neka jedina drama u našim životima bude drama u enterijeru

Ova dramatična boja biće hit u enterijeru 2023: Živa nijansa savršena uz neutralne tonove
cristina-lavaggi-n9ixROuI_kM-unsplash - Copyright Unsplash

Sredina oktobra vreme je kada naveliko počinju da se najavljuju trendovi za iduću godinu, pa smo tako saznali i koja će boja u uređenju enterijera biti najpopularnija u 2023. koja nam stiže za dva i po meseca.

„Benjamin Moore“, popularni američki brend boja za zidove, objavio je ime boje koja će u 2023. biti trend broj jedan. Nakon suptilne „October Mist 1495“, nežne nijanse boje žalfije, odnosno decentne zeleno-sive koja je obeležila 2022, u 2023. vreme je za nešto odvažnije. Naime, „Benjamin Moore“ kao boju godine najavljuje „Raspberry Blush 2008-30“, odvažnu i živu koralnu nijansu sa ružičastim tonom.

Iako je reč o nimalo suptilnoj i dominantnoj i jakoj boji, „Raspberry Blush“ može se koristiti na mnogo načina, zavisno od toga koliko boje želite inkorporirati u prostoru.

Za dramatičniji makeover možete dodati malo koralnoružičaste kupatilu ili dnevnom boravku, s jednim zidom obojenim u tu upečatljivu boju. Za suptilniju promenu, u prostor neutralnih tonova stavite komad nameštaja ili dekorativne detalje.

Kako opisuju iz kompanije „Benjamin Moore“, „Raspberry Blush“ oživljava čula svojim električnim optimizmom.

Nikada postrance, „Raspberry Blush“ definicija je harizmatične boje. Ova nepokolebljiva nijansa crveno-narandžaste boje asocira na odvažno, odvažnije, najodvažnije. Taj osećaj teče kroz ostatak palete dok se prepuštamo nijansama koje ostavljaju jak utisak, poručuje „Benjamin Moore“.

Instagram: spectrumpaintco
 
Pexels
 
Pexels
 
Pexels
 
Pexels
 
Pexels
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike