Šest stvari u kući koje vam zaista nisu potrebne, a samo donose nesreću

16.10.2022

09:14

0

Autor: Z.A.S.

Poslušajte savete Feng šui stručnjaka

Šest stvari u kući koje vam zaista nisu potrebne, a samo donose nesreću
Dnevna soba - Copyright Pixabay

Ukoliko ste nekada pomislili da u vašem domu nešto energetski nije kako treba, možda i jeste bili u pravu. Naravno, ako ste se tog osećaja oslobodili, onda je sve u savršenom redu, ali, u suprotnom, možda biste mogli da poslušate savete Feng šui stručnjaka.

Naime, stručnjaci ove drevne kineske veštine su otkrili koje stvari bi mogle da sabotiraju vaš trud u postizanju sreće, blagostanja i materijalnog bogatstva, a najverovatnije ih imate kod kuće.

- Nemojte postavljati ogledalo na ulaz u svoj dom, jer, reflektirajući ulazna vrata, odbija dobru energiju da uđe u vaš dom.

- Televizoru i drugim tehnološkim uređajima nije mesto u spavaćoj sobi, a posebno pripazite na nered pod krevetom, jer može da ometa san.

- Kuhinja je već mesto koje obiluje elementom vatre, pa je tamo najbolje izbegavati crvenu boju.

- Previše vatre može da iritira ljude u kući i da negativno utiče na vaše zdravlje.

Profimedia
 

- Oslobodite se umetničkih dela i fotografija koje evociraju negativne emocije i uspomene, kao i slika koje su postavljene prenisko na zid, jer mogu da spuste či energiju i uzrokuju depresiju i slična stanja.

- Slomljene, oštećene i pokvarene stvari - sve ono što zahteva popravku, a to uključuje i uvele biljke, jer uz njih i sami možete da se osećate "slomljeno" i "uvenulo".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike