Kakve veze ima novac sa čistom kuhinjom? Kad budete pročitali kakve, više nikada nećete ostaviti ni flekicu

28.07.2022

17:17

0

Autor: Z.A.S.

Za još deblji novčanik neka vam rerna i ringle takođe budu čiste

Kakve veze ima novac sa čistom kuhinjom? Kad budete pročitali kakve, više nikada nećete ostaviti ni flekicu
jonathan-borba-f6yuRu5wan8-unsplash - Copyright Unsplash

Da li ste znali da, prema feng šuiju, čista kuhinja, bez suvišnih detalja, donosi novac? Naime, ona nije samo mesto na kojem pripremate hranu, već je, prema rečima feng šui stručnjaka, i magnet za privlačenje novca i zato bi trebalo da je držite čistom i urednom.

Feng šui savetnica Suzan Metzger savetuje da, za još deblji novčanik, redovno čistite rernu i ringle.

Takođe, da ne ostanete praznih džepova, pomoći će vam i boje. Obavezno birajte između crvene, ljubičaste i zelene, u odnosu na onu koju više volite, ali nemojte da zaboravite da nijedna boja neće delovati ukoliko vama i ostalim ukućanima nije baš omiljeni izbor.

Profimedia
 

Sa druge strane, začinske biljke, cveće i mnogo svežeg vazduha simbolizuju život i blagostanje, pa bi samim tim obavezno trebalo da osigurate ove tri komponente u svom domu.

Crvena boja se najčešće povezuje sa snagom, moći, strasti i ljubavi, a takođe i često stimuliše ljude da donesu brze odluke. Nju bi trebalo da izbegavate u spavaćoj sobi, ali joj zato slobodno pružite priliku u dnevnom boravku.

Sa druge strane, ljubičasta deluje izrazito smirujuće na čovekovu psihu, pa se tako često koristi u prostorima za meditaciju, a odlična je i za spavaće sobe.

Unsplash
 

Na primer, možete da, za početak, isprobate posteljinu ili tepih u boji lavande, a takođe i biljke obavezno izbacite iz spavaće sobe. Smirujuća zelena boja zidova će dobro pristajati u spavaćoj ili radnoj sobi, a ono što bi trebalo da znate jeste da zelena deluje opuštajuće za oči.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike