Dženifer Lopez i Ben Aflek kupili kuću sa 10 spavaćih soba i čak 17 kupatila: Pogledajte kako izgleda njihovo ljubavno gnezdašce (FOTO)

21.03.2022

18:44

0

Džej Lo i Ben Aflek navodno su spremni za sledeći veliki korak, zajednički život, jer čini se da je veza snažnija nego ikad. Par je navodno kupio ogromno imanje na luksuznom Bel Eru, na koje bi se mogli useliti oni i njihove porodice

Dženifer Lopez i Ben Aflek kupili kuću sa 10 spavaćih soba i čak 17 kupatila: Pogledajte kako izgleda njihovo ljubavno gnezdašce (FOTO)
Ben Aflek Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek proveli su poslednju godinu obnavljajući svoju romansu i sada žele svoju vezu da podignu na sledeći nivo. Par zvani Benifer bili su „it par“ početkom dvehiljaditih. Trebalo je da se venčaju 2005. godine, ali venčanje su odložili, a na kraju i otkazali. Par se ponovno spojio u aprilu 2021. i jači je nego ikad.

Oboje su u međuvremenu dobili decu s drugim partnerima, Dženifer ima blizance Emme i Maxa s pevačem Markom Entonijem, a Ben ima Violet, Samuela i Seraphinu Rose s glumicom Dženifer Garner. Ali otkad su ponovno zajedno, veza je postala snažna i sada su spremni za sledeći, prirodan korak.

Profimedia
 

Par je navodno potrošio oko 50 miliona dolara na ogromno imanje u Los Anđelesu na koje bi mogli da se usele ne samo oni nego i njihove porodice, deca koja će stalno živeti s njima ili dolaziti u posetu.

Profimedia
 

Moćni par odlučio je da kupi kuću zajedno, pa su trenutno u pregovorima o kupovili vile u Bel Eru, poznatoj četvrti za bogate i slavne u Los Anđelesu u Kaliforniji. Imanje je prethodno bilo u vlasništvu teksaškog milijardera Toda Lemkina, koji je želeo da ga proda za 65 miliona dolara. Tačan iznos koji je par izdvojio za imanje tek treba da bude otkriven, ali izvori tvrde da je bio u okviru iznosa od 50 miliona dolara.

Profimedia
 

Vila na tri etaže izvorno je izgrađena 1936. godine, a prostire se na 1.800 kvadratnih metara. Kuća se ponosi s deset spavaćih soba i 17 kupatila, a tema je klasična evropska arhitektura pomešana sa stilskim modernim elementima. Imanje uključuje vlastit kućni bioskop, teretanu, više kuhinja, masivnu kadu za dve osobe, kao i bazen u dvorištu i džakuzi.

Profimedia
 

Za zabavu, par će se moći da se opusti u biskopskoj dvorani, da uživa ​​u prostoriji za medije/zabavu ili vinskom podrumu, u teretani i da provodi vreme sa svojom decom u jednoj od četiri kuhinje na imanju. Glavna spavaća soba dolazi s dvostrukim ormarima u stilu izložbenog prostora i s mermernom kadom. Imanje je jako dobro skriveno od znatiželjnih očiju obožavatelja ili paparaca uz mnoštvo stabala, a jedan od aspekata vredan spomena je bujna, negovana površina.

Profimedia
 

Budući da se radi o Los Anđelesu, tu su i bazen, ložišta, prostori za odmor... Izvrsni tereni uključuju veliki glavni travnjak s bazenom i veoma lepe vrtove s prekrasnim pogledom na golf igralište i grad.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/miss7

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike