Ljubitelji najpoznatijeg lanca brze hrane ostali su u šoku kada su otkrili od čega se pravi popularni slatko-kiseli sos

23.10.2022

12:04

0

Autor: D. R.

Brojni korisnici Mekdonaldsa iznenađeni su od kog voća se zapravo pravi mnogima omiljeni slatko-kiseli sos

Ljubitelji najpoznatijeg lanca brze hrane ostali su u šoku kada su otkrili od čega se pravi popularni slatko-kiseli sos
Sosovi - Copyright Profimedia

Šta vi volite da jedete u Meku? Možda ste jedan od mnogih obožavatelja Mekovog slatko-kiselog sosa? A ako jeste, onda ćete i vi biti šokirani.

Naime, TikTokerka Ivan-Mej Gilot je napravila snimak u kojem deli sa pratiocima svoj šok kada je saznala šta njen omiljeni sos sadrži. Takođe je pitala i druge da pogode koje konkretno voće se nalazi poznatom sosu, koji se često koristi i u kineskoj i drugoj azijskoj kuhinji.

TikTokerka je upitala: "Jesam li ja jedina koja sve do danas nije znala od kojeg voća se pravi?".

@evs_kii Did you know what fruit is in the sweet’n’sour from @mcdonaldsuk ♬ original sound - evs_kii

Potom je otkrila da je voćni sastojak zapravo kajsija, a ne ananas ili mango kako su neki pogrešno nagađali, ostavivši mnoge pratioce prilično iznenađenim.

Mnogi su bili šokirani da je kajsija, koju su okarakterisali kao najgore voće koje postoji, sastojak njihovog ukusnog sosa, a ona je objasnila odakle joj uopšte ideja da istražuje o tome.

- Pre otprilike nedelju dana dobila sam besplatan obrok i dok sam jela sos postala sam radoznala od čega je zapravo napravljen. Odmah sam pročitala sastojke i ostala potpuno šokirana kada sam saznala da je od kajsija.

- Nikad nisam razmišljala stvarno o tome, a pretpostavila sam da ovu "tajnu" ne znaju svi, pa sam morala da podelim svoje otkriće sa svojim kolegama - ljubiteljima Mekdonaldsa. Ispostavilo se da su svi iznenađeni kao i ja, a čak sam otkrio i da kari sos takođe koristi kajsije - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike