„Bugatti Chiron Sport Les Légendes du Ciel“ inspirisan je avionima i izgleda kao avion

26.11.2020

19:20 >> 15:18

0

Autor: Z. A.

Već na prvi pogled obećava brzinu munje

„Bugatti Chiron Sport Les Légendes du Ciel“ inspirisan je avionima i izgleda kao avion
Copyright Bugatti

„Bugatti“ verzijom „Chirona Sport“ pod nazivom „Les Légendes du Ciel“ proslavlja svoj uspeh u avio-industriji i trkama s početka 20. veka. Kompanija namerava da proizvede 20 primeraka modela „Chiron Sport Les Légendes du Ciel“ i svaki će koštati 2,88 miliona evra.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I: Osećajte se kao predsednik: Kupite neki od Trampovih luksuznih automobila koji će se naći na aukciji

Automobil je lakiran u mat sivu boju koju „Bugatti“ naziva „Gris Serpent“, a sadrži i široku belu liniju koja ide preko karoserije. Na bočnim stranama su boje francuske zastave, plava, bela i crvena, a nalaze se odmah iza prednjih blatobrana.

Bugatti

Bugatti

Okvir rešetke hladnjaka je lakiran u sjanu crnu boju, dok su same rešetke od aluminija. Završeci izduvnih cevi napravljeni su 3D printerom od inkonela otpornog na visoke temperature.

Bugatti

Logotip avionskog motora s propelerom prisutan je na karoseriji i u unutrašnjosti, a nalazi se na prednjim blatobranima, naslonima za glavu i aluminijskom delu centralne konzole.

Bugatti

Prilikom otvanja vrata na pod se reflektuje specijalni logo, a isti logotip nalazi se i na aluminijskim pločicama na pragovima. Unutrašnjost je presvučena „Gaucho“ svetlosmeđom kožom, te je ukrašena aluminijskim detaljima. Na panelima vrata nalaze se skice aviona „Nieuport 17“ koji se trka s „Bugattijem Type 13“.

Bugatti

Bugatti

ČITAJTE I: Nova studija: Sistemi vozačke asistencije smanjuju bezbednost u saobraćaju

Kupci opciono mogu naručiti posebno komforna sedišta i sky view panoramski krov s dva panela.

Bugatti

Pogon je preuzet od „Chirona Sport“, a reč je o 8,0-litarskom W16 motoru koji razvija 1.479 KS i 1.600 KS obrtnog momenta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Klix.ba

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike