Filip Hajduković otkrio šta su mu govorili taksisti na snimanju "Kalkanskih krugova": Jezive priče koje kolaju srpskim selima (FOTO/VIDEO)

17.04.2024

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"Svima je poznato šta je vlaška magija", ističe glumac

Filip Hajduković otkrio šta su mu govorili taksisti na snimanju "Kalkanskih krugova": Jezive priče koje kolaju srpskim selima (FOTO/VIDEO)
Copyright Promo/Firefly Productions

Glumac FIlip Hajduković govorio je o svojoj ulozi u trećoj sezoni serije "Kalkanski krugovi".

Hajduković je rekao da njegov lik kao jedini motiv kroz sve sezone ima da dokaže da nije razmaženi princ, koji je sve dobio zahvaljujući očevom novcu, već da je samostalan i da mu ne treba niko drugi.

Tanjug/Nemanja Jovanović
 

Prema njegovim rečima, zato u trećoj sezoni ulazi u ilegalne poslove, sve je istrajniji i ne vidi se način da stane.

"Svako selo ima svog drekavca i baba Gubu"

Hajdukoviću je najveći izazov u građenju lika bio da nađe opravdanje za toliku količinu povređenog ega i sujete, kao i za pristup "gaziću preko mrtvih ako treba". Primetivši da je "svima poznato šta je vlaška magija", Hajduković je dodao da se prilikom snimanja dešavalo da taksisti njemu i drugima kažu da to što se prikazuje u seriji "nije toliko netačno".

Promo/Firefly Productions
 

- Svako selo ima nekog svog drekavca i baba Gubu. Kod nas se nikad nije snimalo o tome, ili nije toliku pažnju dobilo kao ovde. Mislim da smo skloni tim mitovima, i svako ima baku koja mu je pričala slične priče kad je bio mali - naveo je glumac.

Tanjug/Nemanja Jovanović
 

Hajduković je rekao da je u dosadašnjoj karijeri imao srećnu okolnost da ga je svaki reditelj video u drugačijim ulogama.

- Jedini cilj koji sam imao je da ljudi veruju da je sve što radim stvarno tako, da ja jesam taj čovek. Samo sam to radio i čini mi se da to prolazi za sada - zaključio je glumac. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike