Snima se treća sezona serije "Branilac": Uzbudljive istinite priče sačuvane u predmetima čuvenih jugoslovenskih advokata (FOTO)

28.03.2024

17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Novi slučajevi vode nas kroz sedamdesete i osamdesete godine prošlog veka i u nove životne drame aktera tadašnjih velikih sudskih procesa

Snima se treća sezona serije "Branilac": Uzbudljive istinite priče sačuvane u predmetima čuvenih jugoslovenskih advokata (FOTO)
Copyright Promo/Đorđe Cvijović

Radio-televizija Srbije i producentska kuća “Up&UP” realizuju treću sezonu serije “Branilac”, koja na male ekrane stiže ove jeseni. U deset novih epizoda očekuju nas uzbudljive priče istinitih događaja opisane u knjigama i sačuvane u predmetima čuvenih jugoslovenskih advokata. 

Promo/Đorđe Cvijović
 

I treća sezona na filmski, uzbudljiv način sa elementima drame i trilera, obrađuje ozbiljna životna, pravna i filozofska pitanja koja su aktuelna i dan-danas. To su vanvremenske priče o ljudskim sudbinama ali i profesiji koja se temelji na zakletvi da brani ne delo koje je počinjeno, već čoveka koji je vrlo često unapred osuđen od javnosti. 

Jedan trenutak koji prebriše čitav život

Novi slučajevi vode nas kroz sedamdesete i osamdesete godine prošlog veka i u nove životne drame aktera tadašnjih velikih sudskih procesa. 

- Gledaoci će moći da uživaju u deset novih uzbudljivih epizoda. Ostali smo dosledni istinitim pričama naših čuvenih advokata. Naravno, radimo inspirisani njihovim knjigama, sačuvanim predmetima. Ostali smo verni i običnim ljudima. I dalje pratimo priče običnih ljudi koji su posrnuli u životu, koji su izgubili tlo pod nogama i učinili nezamislivo. Jedan trenutak, jedan događaj koji prebriše čitav život. A ono što od njega ostane, preuzimaju branioci - naglašava Jelena Svetličić, kreatorka serije. 

Promo/Đorđe Cvijović
 

Pored Veljka Guberine koga tumači Nenad Jezdić i Filote File koga tumači Tihomir Stanić, treća sezona nam donosi priče velikih i čuvenih advokata poput Branislava Tapuškovića (Nebojša Milovanović), Josipa Muselimovića (Ljubiša Savanović) i Borislava Ignatovića (Bojan Žirović).

Promo/Đorđe Cvijović
 

I ovaj serijal najvećim delom se snima u opštini Ub. Ekipa će posetiti Taru, Mostar i druge lokacije. Poćetak emitovanja treće sezone serije "Branilac" očekuje se u oktobru na RTS-u.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike