Ivana Zečević otkrila čega se najviše plašila na snimanju "Kalkanskih krugova": Nikad to nisam doživela (FOTO/VIDEO)

08.04.2024

18:30

0

Autor: Dejan Ćirić

"Lik Mione stremi ka problemu, ni u jednom trenutku nije bila bez problema, da li od strane porodice ili viših sila", ističe glumica

Ivana Zečević otkrila čega se najviše plašila na snimanju "Kalkanskih krugova": Nikad to nisam doživela (FOTO/VIDEO)
Copyright Promo/Firefly Productions

Ivana Zečević govorila je o svojoj ulozi u trećoj sezoni serije "Kalkanski krugovi". Glumica je istakla da su od početka "Kalkanski krugovi" bili zanimljivi gledaocima jer se u njima urbana ekipa susreće sa selom, a i glumačka postava je svoj posao izvela maestralno.

Firefly productions
 

Prema njenim rečima, sjajan posao su uradili i reditelji Milan Karadžić i Gordan Matić.

Nisam potonula u strah

Zečević je rekla da joj je u dosadašnjoj karijeri bilo olakšavajuće to što je imala fantastične reditelje i scenarije, odnosno dobre saradnike koji su mogli da je posavetuju i pomognu.

- Na početku je bilo pritiska, bila sam daleko uplašenija nego sada, ali nekako je išlo prirodno i spontano. Nisam potonula u strah, nego sam se izdigla - navela je glumica i dodala da je u trećoj sezoni serije na počeku "naizgled sve mirno i pitomo, ali povratkom u Dol, na mesto zločina sve ponovo kreće da se komplikuje".

Firefly productions
 

Strah od Lauševića

Kako naglašava, lik Mione stremi ka problemu, ni u jednom trenutku nije bila bez problema, da li od strane porodice ili viših sila.

Zečević se prisetila kako se na početku rada na seriji "strašno uplašila" kad je čula da će joj Žarko Laušević biti prvi partner, dok ga nije upoznala.

Firefly productions
 

- Te probe i ceo proces je nešto najtoplije što sam doživela u ovom poslu - otkrila je glumica.

Lekovito za publiku

Mlada umetnica je rekla da njena glumačka karijera uz "ogromnu podršku porodice ide kako treba", a u budućnosti bi volela da igra "sve što ima smisla, što je dobro napisano i može da unapredi glumački put".

Promo/Firefly productions
 

- Nemam pravilo da biram. Nešto što je kompleksno, lepo i možda lekovito za publiku, to bi me uvek radovalo - zaključila je glumica. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike