Zvezde serije "U klinču" o detaljima treće sezone: Vojaž otkrio šta nije očekivao (FOTO)

03.04.2024

10:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Gledaoce očekuje 30 novih epizoda

Zvezde serije "U klinču" o detaljima treće sezone: Vojaž otkrio šta nije očekivao (FOTO)
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Treća sezona serije "U klinču" počeće da se prikazuje od 8. aprila, radnim danima na Prvom programu Radio-Televizije Srbije, a sinoć je glumačka i autorska ekipa predstavila novinarima nastavak ovog popularnog projekta.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Povodom 30 novih epizoda okupio se deo glumačke ekipe u kojoj su muzičar Mihajlo Veruović Vojaž, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Miloš Petrović Trojpec, Teodora Dragićević, Borka Tomović i drugi.

Nove avanture, ljubavi i uzbuđenja

Serija je nastala po ideji izvršnih producenata iz kuće Režim Aljoše Đeranića i Miloša Avramovića, koji je rekao da je u trećoj sezoni bilo najvažnije da se radi bez pritiska i poređenja sa prethodnim sezonama. Prema njegovim rečima, cilj je bio da se "pusti da se priča sama razvija i napreduje, bez mnogo kalkulacija", jer je to najispravniji put kojim su mogli da idu.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Glumačkoj ekipi u kojoj su i Nikola Kojo, Branka Katić, Svetlana Bojković, Nebojša Dugalić, Vladan Gajović, Jovo Maksić i Nataša Marković, sada su se pridružili Nevena Nerandžić, Bojana Gregorić, Miodrag Radonjić, Irfan Mensur i drugi.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Serija prati doživljaje nesuđenog boksera Aljoše Kovača, u tumačenju Veruovića, kao i njegove porodice i prijatelja, a Avramović je naveo da gledaoci mogu očekivati dosta zanimljivih likova, "novih avantura, uzbuđenja, ljubavi i, nažalost, razočarenja". Kako ističe, "U klinču" može stići i do pet i više sezona jer "glumački anasambl dobro funkcioniše i sarađuje, a priča se dobro razvija".

Trema pred početak

Veruović je rekao novinarima da je treća sezona više od onoga što je očekivao i da ne sumnja da će "ljudi jako lepo da je prihvate", ali da, kao i u prethodne dve, ima tremu pred početak prikazivanja. Ušavši u glumačke vode sa ovim projektom, popularni Vojaž naglašava da je "suština da se poistovetiš sa likom kog tumačiš i da u sebi tražiš emocije i neke momente u životu koji bi mogli da se preslikaju na lik".

ATA Images/Antonio Ahel
 

Nema psovki i užasnih stvari

Đorđe Mišina je rekao da je na početku, čitajući, osetio da "U klinču" može da zaživi nekoliko sezona, jer su serije koje se bave mladima i odrastanjem uvek primamljive, a kod gledalaca postoji saosećanje jer likovi prolaze isto što i oni.

- Ovakve serije stvaraju određenu toplinu. Nema psovki i užasnih stvari da ih čovek gleda posle teškog dana. Mislim da može da traje baš dugo - naveo je Mišina.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Scenario potpisuju Ivan Stančić, Ana Marković, Branislav Černjev, Milica Radojčić, Nikola Đonović i Goran Starčević, a reditelji su Nebojša Radosavljević i Ljubomir Božović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike