Vreme je da se kalkanski krugovi konačno zatvore: Ko će biti naslednica Baba Gube otkriva poslednja sezona serije (FOTO/VIDEO)

19.03.2024

20:00

0

Autor: Dejan Ćirić

U ovom projektu jednu od svojih poslednjih uloga odigrao je Žarko Laušević

Vreme je da se kalkanski krugovi konačno zatvore: Ko će biti naslednica Baba Gube otkriva poslednja sezona serije (FOTO/VIDEO)
Copyright Promo/Firefly productions

Nakon velikog uspeha koje su postigle prethodne dve sezone serije "Kalkanski krugovi", već oprobana ekipa na čelu sa kreatorom i scenaristom Đorđem Milosavljevićem, donosi pred publiku finalnih deset epizoda sa razrešenjem misteriozne priče u vezi sa Zabranom

Promo/Firefly productions
 

Premijerno, od 30. marta, subotom i nedeljom od 21 sat, na kanalu Superstar TV, priča se na najbolji mogući način zaokružuje, uz mnogo napetih preokreta o konačnom zatvaranju kalkanskih krugova. 

Pored činjenice da je treća sezona „Kalkanskih krugova“ poslednja uloga i kadar koji je snimio Žarko Laušević, nove epizode donose i druge poznate glumce kao što su Vojin Ćetković, Nina Janković, Paulina Manov, Ivana Zečević, ali i nova glumačka lica i zaplete. 

Promo/Firefly productions
 

Najotrovnija pretnja i misteriozna pogibija

U Dol stiže moćni Miroslav Spasić i okuplja grupu istomišljenika sa kojima želi da prisvoji Zabran i iskoristi njegove moći. Miona se udružuje sa Veliborom i ostalim stanovnicima kako bi zaštitila magični prostor Dola od dosad najotrovnije pretnje po njegov opstanak. Misteriozna pogibija preduzetnice pokreće lavinu novih pitanja na koja svi traže dogovor.

Promo/Firefly productions
 

Za to vreme tajna očinstva malog Gavrila se otkriva, što će dovesti u sukob dve porodice, a Stefana i Milanku staviti pred životni izbor. I mada je borba protiv Spasića uspešna, Velibor veruje da je Zabran još uvek nezaštićen, te da kao takav može ponovo privući nekog ko bi želeo da ga iskorisi. Magdalena je očigledno bila pogrešno izabrana čuvarka, tako da je sad vreme da se pronađe ona prava, koja će biti naslednica mitske Baba Gube. Vreme je da se kalkanski krugovi konačno zatvore. 

Glumačka ekipa

Celokupnu glumačku podelu čine i Nebojša Dugalić, Lazar Nikolić, Zlatija Ivanović, Nataša Ninković, Milutin Mima Karadžić, Branka Pujić, Ljiljana Stjepanović, Dejan Cicmilović, Nina Nešković, Bojana Stojković, Marko Gvero, Filip Stankovski, Filip Hajduković, Aleksandar Petković, Aleksandar Đurica, Nela Mihailović, Nina Janković i Igor Đorđević. 

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata, kojeg kao reditelji potpisuju Milan Karadžić i Gordan Matić, direktor fotografije je Dušan Ivanović, kompozitor Marko Matović, kostimografkinja Dragica Laušević, a scenografkinja je Jovana Radojević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike