Miloš Biković za 24sedam: Jedna laž mi je donela najveće razočarenje u životu

31.03.2023

21:30

0

Našeg najpoznatijeg glumca nakon hit serija i filmova sada gledamo u novom pozorišnom komadu

Miloš Biković za 24sedam: Jedna laž mi je donela najveće razočarenje u životu
Miloš Biković - Copyright Promo/Miša Obradović

Jednog od naših najpopularnijih glumaca Miloša Bikovića trenutno gledamo u seriji "Južni vetar" čije se poslednje epizode ovog vikenda emituju na RTS-u, uskoro i u ruskom filmu "Izazov" koji je sniman u svemiru, a od sutra, 1. aprila, publika može da ga vidi i u predstavi "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu.

Kroz elemente komedije, uz mnogo obrta, zapleta i raspleta, "Laž" će sigurno osvojiti publiku koja je već na "neviđeno" kupila karte za narednih 14 izvođenja.

Promo/Miša Obradović
 

Biković, Tamara Krcunović, Miodrag Radonjić  i Jelisaveta Orašanin igraju dva bračna para koja će tokom jedne večeri otkriti mnogo skrivenih istina jedni o drugima.  

Svako ima svoju istinu

- Pričati o laži je je jako klizav teren. Siguran sam da će se svako naći u predstavi "Laž" i nakon nje postaviti sebi neka pitanja o životu i prepoznati se u mnogim situacijama - tvrdi Biković.

On ipak "preporučuje" da svako predstavu prvo pogleda sam pa sledeći put dođe sa svojom "drugom" polovinom.

24sedam/Katarina Mihajlović
Miloš Biković

U predstavi svaki junak ima svoju istinu, a kada dođe do "sudara" različitih istina shvataju da je svaka istina zapravo drugačija.

Najveća laž u koju je verovao

Postoji li razlika između lične istine i laži? Da li lažemo sebe ili druge?

- Postoji razlika između lične istine i laži. Lična istina je laž u koju sami verujemo, a svesna laž je laž koju plasiramo da se domognemo nekog cilja - kaže Biković za 24sedam.

Rad na predstavi uvek iziskuje i neku vrstu preispitavanja, a da li je naš glumac, koji uporedo gradi karijeru na domaćem terenu i Rusiji, nešto novo naučio o sebi, tokom rada na ovom komadu?

Promo/Miša Obradović
 

- Naučio sam da sam alergičan na borovnice - našalio se Biković.

Međutim ubrzo se uozbiljio i odgovorio na naše pitanje.

- Naučio sam da je jako teško u potpunosti biti iskren, zbog toga što je čovek slab. Baš zbog toga ne bi trebalo da bude agresivan i da sudi drugima, već bi iz svoje slabosti trebalo da razume tuđu slabost i da je prašta. Mi ovde, posebno u javnom prostoru, svakome na jedan vrlo agresivan i brutalan način želimo da ukažemo da nije u pravu. I to bi bila poruka koju bi danas trebalo najviše da čujemo.

Miloš ističe da je najveća laž u koju je verovao ona da Deda Mraz postoji, da bi kada je otkrio pravu istinu to za njega bilo najveće razočarenje u životu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike