Pedro Paskal umalo ostao bez uloge u seriji “The Last Of Us”: Uradio je jednu neoprostivu stvar (VIDEO)

06.02.2023

17:30

0

Popularni glumac je otkrio neverovatnu anegdotu

Pedro Paskal umalo ostao bez uloge u seriji “The Last Of Us”: Uradio je jednu neoprostivu stvar (VIDEO)
Pedro Paskal - Copyright Profimedia

Glumac Pedro Paskal, kojeg trenutno gledamo u seriji koja je osvojila publiku širom sveta “The Last Of Us”, u emisiji Džimija Falona otkrio je kako je zaboravio da je dobio ulogu u ovom projektu, a onda su fanovi na kraju "rešili" celu stvar.

Paskal je već bio obožavalac serije "Černobilj", koja je takođe delo autora serije “The Last Of Us”, a dok je boravio u Londonu dobio je scenario za  “The Last Of Us”.

Profimedia
Pedro Paskal

Noćni Zoom razgovori

Paskal se prisetio noćnih Zoom poziva koje je imao sa kreatorom serije Kregom Mazinom i tvorcem video-igre na kojoj je serija bazirana Nilom Drakmanom.

Odmah nakon čitanja scenarija poželeo je da razgovara sa tvorcima serije. Međutim, Paskal je bio u Londonu, a oni u Los Anđelesu.

- Ostao sam budan do kasno u noć zbog tog Zooma. I onda, u jednom trenutku, shvatam da moram ujutru rano da ustanem. Uzeo sam "ambijen" (pilulu za spavanje) da bih zaspao za svaki slučaj, pošto su mi podigli i adrenalin i nadu. Ali onda sam primio poziv da sam dobio ulogu, i to nakon što sam popio tabletu - ispričao je glumac kroz smeh.

Profimedia
Pedro Paskal

Kako je dodao do jutra je potpuno zaboravio da je dobio ulogu.

Čestitke fanova

Prva stvar koja mu je pala na pamet kad se probudio je kako baš želi ulogu u “The Last Of Us” i da je spreman da ceo dan čeka odgovor.

Srećom, na telefon su već počele da mu stižu poruke sa čestitkama na novoj ulozi.

- Pisalo je nešto kao: "O, čestitam. Toliko smo srećni zbog tebe", kad sam pogledao na telefon, i pomislio sam: "Strava! Dobio sam posao" - ispričao je Paskal.

Profimedia
Pedro Paskal u seriji “The Last Of Us”

Serija “The Last Of Us” trenutno je najgledanija serija na planeti a ostaće sigurno upamćena i po gej poljupcu.

Reč je o adaptaciji popularne postapokaliptične video igre, u kojoj gobalna pandemija uništava civilizaciju, a jedan preživeli dobija zadatak da se postara za četrnaestogodišnju devojčicu koja je možda poslednja nada čovečanstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike