Branka Pujić: Ne treba dva puta grešiti

28.01.2023

17:00

0

Iskušenja su stalna, smatra naša poznata glumica i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti

Branka Pujić: Ne treba dva puta grešiti
Branka Pujić - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

- Imamo najbolje glumce na svetu. Oni poseduju jednu neverovatnu spontanost, autentičnost i slobodu. Imaju tu neku hrabrost i opuštenost u igri koja je najvažnija u glumi a naši glumci znaju baš da se zaigraju i kad su sami na sceni ali i sa partnerom - izjavila je glumica Branka Pujić.

Ona je zajedno sa svojim kolegama u čevrtak prisustvovala proslavi prve agencije za glumce koju zajedno sa britanskim producentom Džonatanom Inglišem pre tri godine osnovao naš glumac, producent i reditelj Nikola Kojo.

Branka Pujić Tanjug/Miloš Milivojević
 

Uvek dati najbolje od sebe

Glumica Branka Pujić je i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti. Kako kaže ona svoje studente uvek savetuje da nikada ne rade nešto zbog čega bi se na kraju stideli, a ako na kraju prihvate neku ulogu, da joj se maksimalno posvete.

- Kakve god da su okolnosti oni moraju da daju uvek najbolje od sebe. Naravno, da je najbolje da rade na vrhunskim projektima i produkcijama ali nažalost ne postoji uvek prilika za tako nešto. Imam studente koji ne pristaju na kompomise, i to poštujem. Međutim, ima i onih koji nešto rade, jer moraju. Nismo svi u istoj životnoj situaciji i ne možemo nikog da osuđujemo. Svako radi onako kako oseća. Važno je samo da svako bude u balansu sa sobom i kad donosi odluku da to budu njegova odluka koje se na kraju neće stideti - kaže naša glumica.

24sedam/Ivan Mitić
Branka Pujić

Iskušenja su stalna

Branka Pujić tvrdi da tokom karijere nimalo nije lako ostati dosledan sebi.

- Teško je ali iskušenja su neprestana i to je možda u redu jer treba da se čeličimo. Svako iskustvo je dobro, pa i loše iskustvo je jedna lekcija koju treba da naučimo.  Nije uvek lako ali  imamo pravo i na greške. Ne treba dva puta grešiti, dovoljno je jednom, pa da možemo da nastavimo dalje - zaključuje naša glumica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike