Branka Pujić za 24sedam: Ne postoji alternacija za Borisa Komnenića

07.03.2021

11:36 >> 12:40

0

Autor: Dejan Ćirić

Lakoća sa kojom je igrao i lakoća sa kojom je sve oko sebe zasmejavao svojim lucidnim opaskama su privilegija koju sam imala sreću da doživim, kaže glumica

Branka Pujić za 24sedam: Ne postoji alternacija za Borisa Komnenića
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Branka Pujić imala je sreću da tokom karijere igra sa velikim umetnikom Borisom Komnenićem koji je danas preminuo posle duge i teške bolesti, u 64. godini života, ostavljajući dubok i neizbrisiv trag, kako na umetničkoj mapi ovih prostora, tako i u srcima i sećanjima njegovih kolega, prijatelja i publike.

IMDb

Povodom tužne vesti o Borisovoj smrti, Branka Pujić je za portal 24sedam rekla da je Komnenić bio dragocen i neponovljiv čovek i tragalac za istinom.

– Boris je bio jedan od najdarovitijih, najobrazovanijih i najduhovitijih ljudi koje sam upoznala. Kao kolega je bio dragocen i neponovljiv, ozbiljan profesionalac  i tragalac za istinom. Veliki umetnik, iako bi se on sad nasmejao mojim rečima.

Pročitajte još

Lakoća sa kojom je igrao i lakoća sa kojom je sve oko sebe zasmejavao svojim lucidnim opaskama su privilegija koju sam imala sreću da doživim. Svojim delom oplemenio je naše živote, a u mom životu je svakako ostavio neizbrisiv trag. Nedostajaće mi naši razgovori, ne postoji alternacija za Borisa Komnenića – istakla je glumica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike