Nebojša Ilić o nastavku serije „Mama i tata se igraju rata“: Više drame, tuge i smeha (FOTO)

14.12.2022

18:01

0

Autor: Dejan Ćirić

„Kao da se našao neki novi bunar sa kojeg smo zahvatali vodu u ovoj drugoj sezoni pa je sve sveže i dobro“, ističe glumac

Nebojša Ilić o nastavku serije „Mama i tata se igraju rata“: Više drame, tuge i smeha (FOTO)
Nebojša Ilić u seriji "Mama i tata se igraju rata" - Copyright Promo/Kombajn film

Priča se nastavlja tri godine kasnije. Zatičemo likove koje smo zavoleli u sasvim drugačijim situacijama. Veljko i Ćufta mnogo su uspešniji nego što su bili u momentu kada smo ih videli poslednji put. Uprkos tome, upadaju u razne probleme jer je jedan i dalje nezreo, a drugi se bori sa činjenicom da ni u sopstvenoj kući nije glavni lik.

Promo/Kombajn film
 

Emitovanje druge sezone serije „Mama i tata se igraju rata“ počinje 17. decembra, a deset epizoda gledaćemo vikendom, u 20 časova, na RTS 1.

I dalje su nesrećni i smešni

Glumac Nebojša Cile Ilić, koji u seriji tumači lik Ćufte, ističe da druga sezona donosi više drame, tuge, ali i smeha. Na duhovit i emotivan način serija nastavlja da govori o savremenoj porodici koja se suočava sa velikim izazovima.

- Kao da se našao neki novi bunar sa kojeg smo zahvatali vodu u ovoj drugoj sezoni pa je sve sveže i dobro. Našao se novi, dobar povod da ona nastane - kaže Nebojša.

Promo/Kombajn film
 

Želje glavnih likova su se obistinile, ali uz ono staro pravilo - pazi šta želiš, možda se i ostvari.

- To što čovek želi često nema veze sa njim i kada to dobije nađe se u čudu. Imali smo Veljka, Ćuftu i ostale junake koji su bili dosta nesrećni zbog svojih pozicija. Evo ih sada, izborili su se za ono što su hteli i dalje su nesrećni i smešni. I još su smešniji, jer su u situacijama koje im ne pripadaju, pa se bore sa svojim sujetama - objašnjava Cile.

Prava pitanja su i dalje bez odgovora

U nastavku priče, glavni junak, Veljko Radisavljević, koga tumači Gordan Kičić, dobija vest da mu je preminuo otac, zbog čega mora da se vrati sa daleke Kamčatke u Beograd, nakon tri godine odsustva.

- Zanimljivo je što se vraća sa snimanja Netfliksove serije, gde su mu se ispunili snovi. Tragičan slučaj ga vraća u Srbiju, ali on dolazi promenjen - ne više kao neuspešni glumac nego kao siguran, uspešan čovek koji se susreće sa velikim, pravim problemom i pokazuje koliko je i dalje nezreo - ističe Nebojša.

Promo/Kombajn film
 

Prema njegovim rečima, lik Ćufte je još neuspešniji glumac, uspeo je da se domogne nekih glavnih uloga, ali mu život i dalje stoji.

- Prava pitanja su i dalje bez odgovora. Na kraju prve sezone Ćufta i Milena, koju igra Milica Mihajlović, počinju da žive zajedno, ali njoj stiže sin iz Amerike, igra ga mladi Aleksej Bjelogrlić - otkriva Nebojša i dodaje da tu novu situaciju Ćufta ne prihvata, već se bori se sa tim što nije glavni ni u svojoj kući.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike