Uzbudljiva nova sezona serije “Mama i tata se igraju rata”: Otkrivaju se dugo skrivane porodične tajne (FOTO)

02.12.2022

16:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Mnogo stvari se promenilo u životima glavnih junaka

Uzbudljiva nova sezona serije “Mama i tata se igraju rata”: Otkrivaju se dugo skrivane porodične tajne (FOTO)
Serija "Mama i tata se igraju rata" - Copyright Promo/Produkcija Kombajn

Duhovita i emotivna priča o glumcu Veljku Radisavljeviću i njegovoj porodici se nastavlja tri godine kasnije. Želje glavnih likova su se obistinile, a uz njih i staro pravilo - „pazi šta želiš, možda se i ostvari".

U nastavku serije glavni junak, Veljko Radisavljević (Gordan Kičić), dobija vest da mu je preminuo otac, te mora da se vrati sa daleke Kamčatke u Beograd, nakon tri godine odsustva. Po povratku, otkriva mnoge porodične dugo skrivane istine i ostaje duže nego što je prvobitno planirao. Za te tri godine mnogo stvari se promenilo u životima junaka koje smo upoznali u prvoj sezoni.

Promo/Produkcija Kombajn
 

Emotivna previranja i porodična kriza

Nove epizode prate emocionalna previranja i krizu porodice Radisavljević, koja kulminira ozbiljnim promenama u načinu života Veljka i Jadranke (Nina Janković Dičić), koji su se razveli, ali su svesni da moraju i dalje da dele sve probleme vezane za odrastanje njihove ćerke Vide (Lena Lazović).

Kreator ove serije u kojoj se kombinuju drama i komedija je Gordan Kičić, koji je uz Minu Đukić i Marka Manojlovića i reditelj. Scenario potpisuju Gvozden Đurić, Marko Manojlovići i Gordan Kičić.

Promo/Produkcija Kombajn
 

U ostalim ulogama se pojavljuju Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Jovana Gavrilović, Amila Terzimehić, Katarina Gojković, Aleksej Bjelogrlić, Aleksandar Đurica, Stefan Bundalo i Tijana Marković.

Deset novih epizoda serije “Mama i tata se igraju rata” biće emitovane od 17. decembra, subotom i nedeljom od 20 sati, na Prvom programu RTS-a.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike