Andrija Milošević za 24sedam: Zašto bih ja vama nudio Poaroa kojeg ste već gledali? Šta će vam to?

23.09.2022

18:00

0

Glumac je ubeđen da će publika biti oduševljena ovim "debeljkom" i da će od tog oduševljenja, kako kaže, "pasti na guzu"

Andrija Milošević za 24sedam: Zašto bih ja vama nudio Poaroa kojeg ste već gledali? Šta će vam to?
ubistvo u orijent ekspresu (38) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Agata Kristi je omiljeni i najpoznatiji pisac krimi romana, a njen junak Herkul Poaro, pomalo ekscentričan i često komičan, jedan od  omiljenih detektiva.

Pozorište "Boško Buha" se osmelilo i na svoju scenu postavilo čuveno delo Agate Kristi "Ubistvo u Orijent ekspresu", čija je premijera zakazana za nedelju, 25. septembar, u 20 časova na sceni Teatra Vuk.

U ulozi ekscentričnog Poaroa pojaviće se glumac Andrija Milošević

Predstava "Ubistvo u Orijent ekspresu" Promo/Miša Obradović
 

Verovatno svako ima zamisao kako bi baš trebalo da izgleda Poaro pa i sam Milošević, najširoj publici prepoznatljiv po komičnim ulogama, ali ovog puta, čuveni detektiv će izgledati baš onako kako ga je on "zamislio".

- Zašto bih ja vama nudio Poaroa kojeg ste već gledali? Šta će vam to? Upalite televizor pa gledajte - kaže ovaj glumac i dodaje da će ovo biti "naš Poaro", potpuno fenomenalan i zanimljiv.

Njegov Poaro se lako zaljubljuje i "kleca na lepotu". 

- Napravio sam jedan uragan od čoveka. Napravio sam jednog temparementnog, strastvenog debeljka koji je potpuno posvećen idealu pravde - ispričao je za 24sedam Milošević.

Glumac je ubeđen da će publika biti oduševljena ovim "debeljkom" i da će od tog oduševljenja, kako kaže, "pasti na guzu".

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Sve više se bavim transformacijom. Sada, da bih dobio ono što hoću, moram i fizički da se transformišem. Tako da ćete na sceni videti pravog Poaroa sa stomakom, šeširom i brkovima. Nešto potpuno fenomenalno - kaže Milošević.

Pre nego što se upustio u avanturu "građenja" jednog takvog lucidnog lika, imao je "tačan plan". Međutim, svako ko ga je bar jedanput gledao u pozorištu zna da Milošević uvek ostavi prostor za improvizaciju tokom same predstave. Ni ovog puta nije se odrekao toga.

- Ima par momenata u predstavi gde moji "ukućani" ne mogu da ostanu mirni pored mene, a trebalo bi - smeje se zagonetno ovaj harizmatični glumac.

Predstava "Ubistvo u Orijent ekspresu" Promo/Miša Obradović
 

Prema njegovim rečima predstava "Ubistvo u Orijent ekspresu" je zaista posebna predstava i ovakva prilika se ne dobija tako često.

On priznaje da se u pozorištu često igraju dosadne predstave.

- Ima u ovom gradu i dobrih predstava, a ova je svakako jedna od njih - zaključuje Milošević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike