Briljirala je kao Tonijeva supruga, a sada je progovorila o vezi sa Džejmsom Gandolfinijem: Glumica Edi Falko ga nikada nije prežalila

24.06.2024

11:10

0

Bila je savršena domaćica kao žena mafijaša a u stvarnosti uopšte ne voli da kuva

Briljirala je kao Tonijeva supruga, a sada je progovorila o vezi sa Džejmsom Gandolfinijem: Glumica Edi Falko ga nikada nije prežalila
Bračni par Soprano na psihoterapiji: Scena iz serije - Copyright Profimedia

Glumica Edi Falko koja je maestralno odigrala suprugu mafijaša Tonija u seriji "Sopranovi", prisetila se snimanja ove serije kao i posebne veze koju je imala sa glumcem Džejsmom Gandolfinijem, koji je nakon završetka serije preminuo.

Profimedia
 

- Bila je to stvar čiste alhemije - rekla je ona, prenosi magazin "People". Ona je navela da su oboje  iz Italije, i da su veoma dobro bili upoznati sa dinamikom porodičnih odnosa pa je zato bilo lako da se uklope u ceo koncept kultne serije.

Gluma kao desetegodišnji brak

Falko je tumačila lik Karmele Soprano u seriji "Sopranovi" od 1999. do 2007. godine. Za ovu ulogu osvojila je tri Emi nagrade i dva Zlatna globusa.

Zanimljvo je da sama glumica iako je sjajno odigrala lik domaćice, uopšte ne voli da kuva.

Profimedia
 

Ona je priznala da je većinu scena gde je stajala za šporetom, kamera hvatala takav ugao da se ne vide njene ruke, pošto "nije znala šta da radi s njima".

Glumica se inače nikada nije udavala a svoju vezu u seriji sa glumcem Džejmsom je opisala kao desetegodišnji brak kao i nešto najbliže što je ona kao brak iskusila."

Ovo me ubija

Gandolfinijeva smrt 2013. u 52. godini života ju je pogodila, a kad je pre nekog vremena pokušala da sa Aidom Turturo (Dženis Soprano) ponovo pogleda celu seriju, nije stigla dalje od četvrte epizode.

Profimedia
 

- Ljudi umru i vi nastavite dalje, ali kad ih vidite na ekranu, suviše je šokantno. Džejm i ja smo tada bili deca! Nijedno od nas dvoje nije znao šta radi, ali smo radili na isti način, bez priprema, kao deca u pesku. Aida i ja smo pogledale nekoliko epizoda i ja sam rekla: "Ovo me ubija" - zaključila je Falko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike