Ali Mekbil je za Kalistu Flokhart bila pogubna: Život bi mi izgledao potpuno drugačije

20.06.2024

17:15

0

Ova serija prikazivala se od 1997. do 2002. godine i osvojila je Zlatni globus i Emi nagradu

Ali Mekbil je za Kalistu Flokhart bila pogubna: Život bi mi izgledao potpuno drugačije
Kalista Flokhart - Copyright Profimedia

Glumica Kalista Flokhart koja se proslavila ulogom Ali Mekbil otkrila je nedavno u podkastu The Hollywood Reporter’s da je ova uloga imala negativan uticaj na njeno mentalno zdravlje.

Profimedia
 

Ova serija prikazivala se od 1997. do 2002. godine i osvojila je Zlatni globus i Emi nagradu.

Audicija kao pozorište

Serija prati advokaticu Ali Mekbil koja je radila u fiktivnoj advokatskoj kancelariji "Cage and Fish". Iako je reč o seriji koja se bavi advokatima, u fokusu priče bili su međuljudski odnosi i privatni životi glavnih likova.

Pre nego što je dobila ulogu u Ali Mekbil, Flokhart je uglavnom igrala u pozorišnim predstavama u Njujorku, a audicija za seriju joj se svidela jer je podsetila na pozorište. U intervjuu se prisetila svoje prve audicije u Los Anđelesu.

Serija "Ali Mekbil"/Profimedia
 

- Sećam se da je soba bila puna ljudi u odelima i da nije bilo kamere ni šminke. Imala sam osećaj kao da sam na audiciji za predstavu. Osećala sam se kao da sam odjednom u predstavi - ispričala je glumica.

Nije joj prijala slava

Nakon što je dobila ulogu u seriji i shvatila koliki je veliki hit postala, Flokhart je u početku mislila da je to jako dobro jer je priča pronašla svoju publiku. Međutim ubrzo je shvatila, da joj tolika slava ne prija.

Serija "Ali Mekbil"/Profimedia
 

- Ne želim zvučati kao gunđalo, ali paparaci su me pratili svuda. Ako ću biti iskrena, mislim da se nikada nisam navikla na paparace - rekla je glumica i dodala da je slava imala jako loš uticaj na njeno mentalno zdravlje.

Izolacija i depresija

- Prestala sam izlaziti iz kuće. Izolovala sam se. Ne želim reći da sam bila depresivna, ali bilo je jako teško. To mi je bio pravi izazov - pojasnila je tešku situaciju u kojoj se našla.

Profimedia
 

Glumica je takođe rekla da bi joj život izgledao potpuno drugačije da nije pristala na ulogu u ovoj čuvenoj seriji i da bi verovatno nastavila glumiti u pozorištu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike