Izbrisana scena iz "Sopranovih" otkriva najveću misteriju serije: Gde je Rus?

10.05.2024

17:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Bilo je planirano da se ovo razjasni, ali se to iz jednog razloga nije dogodilo

Izbrisana scena iz "Sopranovih" otkriva najveću misteriju serije: Gde je Rus?
Copyright Profimedia

Kultna serija "Sopranovi" prvobitno je imala scenu koja bi razjasnila jednu od najvećih misterija ovog projekta. Pored Džejmsa Gandolfinija i Idi Falko, ekipa izuzetnih glumaca je igrala u ovoj seriji, a jedan od njih je bio i pokojni Toni Siriko, čiji je lik Polija Goltijerija postao miljenik obožavalaca tokom šest sezona serije.

Poli se našao u centru mnogih najsmešnijih trenutaka u seriji, a kako prenosi "Independent", njegov najbolji momenat je svakako onaj iz čuvene jedanaeste epizode treće sezone - "Pine Barrens". To je bila prva od četiri epizode ​​koje je režirao Stiv Bušemi.

Profimedia
 

Najčešće postavljano pitanje

"Pine Barrens" se do danas smatra najboljom epizodom "Sopranovih". Ona počinje kao i svaka druga, ali se polako odvijaju sulude situacije u kojima dominiraju Kristofer Moltisanti (Majkl Imperioli) i Poli Goltijeri (Siriko), nakon što je posao pošao naopako u vezi sa Rusom po imenu Valerij.

Oni ostaju izgubljeni u prostranoj ruralnoj šumi koja se proteže preko više od sedam okruga, nakon što Valerij pobegne od njih. Uprkos tome što su ostatak epizode ​​proveli tražeći ga, nikada ga nisu pronašli. Misterija oko Valerija dovela je do brojnih teorija obožavalaca u poslednje dve decenije. 

Pisac i scenarista Terens Vinter jednom prilikom je rekao da mu se pitanje: "Gde je Rus?" postavlja više nego bilo koje drugo. Bilo je planirano da se ovo razjasni tako što bi se Rus pojavio u šestoj sezoni, kako se serija bližila kraju.

Profimedia
 

Siriko je otkrio "Njujork tajmsu" 2007. godine da bi u ovoj sekvenci Kristofer i Poli naišli na Valerija ispred bara i pokušali bi da ga upucaju. Međutim, autor Dejvid Čejs je uklonio scenu.

- Mislim da se Dejvidu to nije dopalo. Želeo je da publika pati - izjavio je Siriko u jednom od intervjua, a Čejs je otkrio tajnu šta je trebalo da se dogodi: 

- Neki izviđači pronašli su Rusa, koji je u džepu imao telefonski broj svog šefa Slave. Pozvali su Slavu, koji ga je odvezao u bolnicu, gde je operisao mozak. Onda ga je Slava vratio u Rusiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike