Da li je na pomolu okršaj decenije? Dženifer Aniston i Bred Pit u klinču Emi nagrada (VIDEO)

20.06.2024

20:15

0

Poslednji put su se videli pre četiri godine

Da li je na pomolu okršaj decenije? Dženifer Aniston i Bred Pit u klinču Emi nagrada (VIDEO)
Dženifer Aniston i Bred Pit - Copyright Profimedia

Dženifer Aniston se priprema za Emi nominacije, ali je zabrinuta jer će se njena serija "The Morning Show" najverovatnije suočiti sa serijom "3 Body Problem" koju je producirao Bred Pit, njen bivši muž, kaže izvor.

Profimedia
 

Nominacije za Emi za 2024. biće objavljene 17. jula, a ceremonija će biti održana 15. septembra.

Hit kritike i publike na Netfliksu

Aniston radi kao izvršni producent na "The Morning Show", dok je Pit producirao "3 Body Problem".

- "3 Body Problem" je postao hit kritike i publike na Netfliksu, a "The Morning Show" nastavlja da osvaja fanove svojom trećom sezonom.

- Sve je to dovelo Breda i Džen u još jednu sezonu dodele nagrada, ovog puta na Emi u septembru, gde svi očekuju da će se direktno takmičiti jedni protiv drugih u kategoriji najbolje dramske serije - otkriva izvor.

Dženifer (55) bi verovatno mogla da dobije nominaciju i za najbolju glumicu u drami za ovu seriju. Ako serija Apple+ bude nominovana za najbolju dramsku seriju, ona bi takođe mogla da ponese nagradu kao izvršni producent.

Pit (60), producirao je naučno-fantastičnu seriju preko svoje produkcijske kompanije Plan B, zajedno sa bivšim timom koji je vodio "Igre prestola", Dejvidom Beniofom i D.B. Veisom, koji su i kreatori ovog naslova.

Bred i Džen šou

- Dženifer trenutno ima veliki zamah jer su se ljudi okrenuli na "The Morning Show" i vole opasnu ženu koju ona prikazuje u seriji. Ali ako se ova sezona dodele nagrada pretvori u "Bred i Džen šou", ona će biti apsolutno užasnuta - dodao je insajder.

Profimedia
 

Poslednji put kada su Bred i Dženifer stupili u javni kontakt bilo je na dodeli nagrada Udruženja filmskih glumaca 2020. godine. Tada je Bred pobedio u kategoriji za najboljeg glumca u sporednoj ulozi za film "Bilo jednom u Holivudu", dok je ona kući odnela trofej za najbolju glumicu u dramskoj seriji.

Par je naleteo jedno na drugo u bekstejdžu, gde su fotografisani u prijateljskoj razmeni.

Profimedia
 

Bred i Džen venčali su se u julu 2000. godine a rastali su u januaru 2005. godine, a dva meseca kasnije on je uslikan na odmoru sa Anđelijom Džoli. Njih dvoje su se venčali 2014. godine a Anđelina se podnela zahtev za razvod 2016. godine.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike