Netfliks snima seriju po romanu Agate Kristi: Raskošna zabava koja se pretvara u horor u misterioznoj seoskoj kući (FOTO)

13.06.2024

08:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Glavna junakinja je znatiželjna detektivka kojoj će ovaj slučaj promeniti život

Netfliks snima seriju po romanu Agate Kristi: Raskošna zabava koja se pretvara u horor u misterioznoj seoskoj kući (FOTO)
Copyright Profimedia

Netfliks radi na adaptaciji romana slavne britanske spisateljice kriminalističkih romana Agate Kristi, pod nazivom The Seven Dials Mystery (Misterija sedam satova) iz 1929. godine, prenosi Varajeti.

Glavne uloge tumače Mia Mekena-Brus, Helena Bonam Karter i Martin Friman

 

 

Duhovita, epska i brza drama

Roman će biti adaptiran u seriju, a smešten je u 1925. godinu i opisan kao "duhovita, epska i brza drama". Radnja prati raskošnu zabavu u seoskoj kući tokom koje je jedna šala užasno i ubojito pogrešno prošla. Ovaj slučaj moraće da reši znatiželjna detektivka, (Mekena-Brus), kojoj će ovaj slučaj promeniti život i razotkriti misteriju seoske kuće.

Profimedia
 

Produkcija bi trebalo da počne ovog leta, a izvršna producentica je Suzan Meki, koja je radila na popularnoj seriji "Kruna".

Profimedia
 

Svoju novu ulogu komenarisala je i mlada glumica koja je otkrila da je vrlo uzbuđena.

- Scenario je briljantan i oduševljena sam što mogu da budem deo ove nove interpretacije pripovedanja kultne Agate Kristi - izjavila je Mia Mekena-Brus.

Trenutno nije poznato kada bi serija trebalo da bude prikazana na Netfliksu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike