Da li je "Kruna" završena u pravom trenutku života kraljevske porodice? Zvezda serije zna odgovor (FOTO/VIDEO)

30.03.2024

19:30

0

Nakon poslednjih događaja svi se pitaju isto

Da li je "Kruna" završena u pravom trenutku života kraljevske porodice? Zvezda serije zna odgovor (FOTO/VIDEO)
Princ Vilijam i Kejt Midlton - Copyright Profimedia

Šesta sezone serije "Kruna" koja se bavi životom britanske kraljevske porodice, završena je prošle godine i to događajima koji se završavaju u periodu kada su se venčali tadašnji princ Čarls i Kamila Parker.  

Profimedia
 

Tokom snimanja poslednje sezone serije umrla je kraljica Elizabeta ali s obzirom da se serija završava događajima od pre 20 godina i pre smrti kraljice, kreator serije Piter Morgan, je ipak našao način da u finalnoj sezoni nagovesti smrt Elizabete.

Pružiti im mir

Nakon poslednjih događaja u kraljevskoj porodici, kada je kralju Čarlsu dijagnostifikovan rak,  kao i princezi Kejt Midlton, mnogi se pitaju da li se serija "Kruna" završila u pravom trenutku i da li je trebalo da se pozabavi još događajima u kraljevskoj porodici.

Profimedia
 

Džilijan Anderson koja je igrala britansku premijerku Margaret Tačer u jednoj od šest sezona serije "Kruna" izjavila je za britanske medije da nikako ne bi trebalo borbu sa zdravljem kralja Čarlsa i princeze Kejt Midlton, prenositi na ekran.

- Sada je trenutak da im pružimo mir i podršku i to je najmanje što možemo da uradimo - smatra ova glumica.

Još jedna drama u kraljevskoj porodici

Međutim iako je "Kruna" završena i za sada nema nagoveštaja o nastavku, Netfliks je pripremio još jednu priču o drami u kraljevskoj porodici, i to skorijeg datuma, a jedna od glavnih protagonsitkinja je upravo Džilijan Anderson.

Profimedia
 

Naime reč je o filmu "Scoop" koji se bavi šokantnim intervjuom princa Endrua na BBC-ju, posle kojeg je morao da napusti javne dužnosti, a njegova majka, kraljica Elizabeta, tada mu je oduzela vojne titule.

Saobraćajna nesreća za princa

Intervju je prikazan u novembru 2019. godine i u javnosti je okarakterisan kao "saobraćajna nesreća" za princa. On je tada izjavio da ne žali zbog prijateljstva sa milijarderom Epstajnom, koji je optužen za pedofiliju, a nije ni pokazao saosećanje za žrtve ovog milijadera.

Profimedia
 

Film "Scoop" se bavi svime što se dešavalo iza kulisa iza tog intervjua, kao i time kako su novinarke BBC Newsnight-a uspele da u jeku skandala sa Epstajnom, dobiju intervju od princa.

Profimedia
 

Endrua glumi Rufus Sjuel kojeg smo gledali u seriji "The Man in the High Castle" i filmu "The Holiday". Novinarku koja je vodila intervju sa njim igra Džilijan Anderson.

Film će na Netfliksu biti dostupan od 5. aprila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike