Glen Pauel je majstor prerušavanja u novom Netfliksovom hitu: Istinita priča o profesoru koji se pretvara da je plaćeni ubica (FOTO/VIDEO)

10.06.2024

15:45

0

Autor: Dejan Ćirić

U slobodno vreme je radio za policiju

Glen Pauel je majstor prerušavanja u novom Netfliksovom hitu: Istinita priča o profesoru koji se pretvara da je plaćeni ubica (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

"Hit Man" je novi Netfliksov film sa Glenom Pauelom u glavnoj ulozi, koji je izašao pre dva dana i već ga nazivaju najboljim ostvarenjem ove godine.

Zvezda filma "Top Gan: Maverik" tumači lik Gerija Džonsona, univerzitetskog profesora u Hjustonu koji vodi prilično običan život sve dok ga neočekivani preokret ne pretvori u nešto mnogo veće.

Profimedia
 

Krojio različitog "ubicu" za svaku metu

U filmu koji je inspirisan stvarnim čovekom, Džonson svoje slobodno vreme provodi radeći za policiju i pretvarajući se da je plaćeni ubica.

 

 

Kao i u filmu, Džonson iz stvarnog života bio je majstor prerušavanja, a istraživao je i krojio različitog "ubicu" za svaku metu.

Profimedia
 

Kritičar ABC News-a okarakterisao je film kao jedan od najboljih ove godine navodeći:

"Bez pribegavanja spojlerima, rekao bih uđite bez predrasuda u jedan od najboljih filmova godine, onakvog kakvog ćete stalno vrteti u glavi sa osmehom koji ne prestaje".

Profimedia
 

Forbs je naveo da, uprkos tome što izaziva oduševljenje, "film je prilično loš", a kritičar Gardijana napisao je da je "Hit Man" potpuno zabavan komični triler, prenosi Klix.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike