Netfliks potvrdio snimanje filma "Peaky Blinders": Kilijan ponovo u kultnoj ulozi, najavljuje se eksplozivna priča (FOTO)

06.06.2024

08:03

0

Autor: Dejan Ćirić

Detalji radnje i ostatak glumačke ekipe se čuvaju u strogoj tajnosti

Netfliks potvrdio snimanje filma "Peaky Blinders": Kilijan ponovo u kultnoj ulozi, najavljuje se eksplozivna priča (FOTO)
Kilijan Marfi kao Tomi Šelbi - Copyright Profimedia

Oskarovac Kilijan Marfi vraća se ulozi gangstera u filmu “Peaky Blinders” (Birmingemska banda) koji će biti strimovan na Netfliksu, u režiji Toma Harpera, koji je potpisivao i epizode ​​prve sezone 2013. godine.

Profimedia
 

Šelbi nije završio sa mnom

- Izgleda da Tomi Šelbi nije završio sa mnom. Veoma sam zahvalan što ću ponovo sarađivati sa Stivenom Najtom i Tomom Harperom na filmskoj verziji "Peaky Blinders". Ovo je za fanove - izjavio je slavni glumac, prenosi Variety.

Iz Netfliksa su na društvenim mrežama objavili fotografiju scenarija uz opis: "Tomi Šelbi se vraća. 'Peaky Blinders' film sa Kilijanom Marfijem dolazi na Netfliks." 

 

 

Tom Harper je rekao da nije mogao ni da sluti da će "Birmingemska banda" postati toliko popularna.

- Kada sam prvi put režirao "Peaky Blinders" pre više od 10 godina, nismo znali šta će serija postati, ali smo znali da postoji nešto u hemiji glumačke ekipe i pisanju, što je delovalo eksplozivno. To je oduvek bila priča o porodici i zato je veoma uzbudljivo ponovo se udružiti sa Stivom i Kilijanom kako bismo film prikazali publici širom sveta na Netfliksu.

Profimedia
 

Čitav "Peaky Blinders" u ratu

Nastavak sage, smeštene na ulicama Birmingema bez zakona 1900-ih, napisao je kreator serije Stiven Najt, koji će zajedno sa Marfijem biti koproducent.

- Oduševljen sam što će se ovaj film snimiti. Biće to eksplozivno poglavlje u priči. Nema ograničenja. Čitav "Peaky Blinders" u ratu - otkrio je Najt.

Profimedia
 

Detalji radnje i ostatak glumačke ekipe se čuvaju u strogoj tajnosti. Poznato je samo da će se sve odvijati tokom Drugog svetskog rata. Film bi trebalo da krene u produkciju kasnije ove godine i biće snimljen u saradnji sa BBC filmom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike