Snimaju se tri nova filma iz serijala "Mumija": Otkriveno da li se vraćaju Brendan Frejzer i Rejčel Vajs (FOTO/VIDEO)

02.06.2024

08:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Svi delovi popularne franšize bili su veliki hitovi

Snimaju se tri nova filma iz serijala "Mumija": Otkriveno da li se vraćaju Brendan Frejzer i Rejčel Vajs (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Studio Universal radi na tri nova filma iz serijala "Mumija". Prema insajderu Danijelu Ričmanu, studio radi na jednom prednastavku i dva nastavka popularnog serijala, prenosi JoBlo.

Radnja filmova još uvek nije poznata jer su u ranim fazama razvoja, ali jedan od njih je nastavak serijala u kojem je Brendan Frejzer igrao avanturistu Rika O’Konela. Holivudom kruže glasine da će Frejzer i Rejčel Vajs, koja je igrala njegovu partnerku Evelin, ponoviti svoje uloge.

Profimedia
 

Oskarovac se pojavio u tri filma ovog avanturističkog serijala, a tokom prošlogodišnjeg intervjua za Deadline izjavio je da je otvoren za povratak "Mumiji". Vajs je igrala u prvom i drugom filmu, ali je od trećeg je odustala jer joj se scenario nije dopao i htela je da se posveti novorođenom sinu.

Somers ima jedan uslov

Prva tri filma koji su izašla 1999., 2001. i 2008. godine, bili su veliki hitovi i svi su zaradili više od 400 miliona dolara širom sveta. Prva dva filma, koja je režirao Stiven Somers, podelili su kritičare i oduševili publiku, ali je treći film, koji je režirao Rob Koen, bio kritički promašaj.

Profimedia
 

Osim Frejzera, Somers je takođe izrazio želju za povratkom popularnoj franšizi. U intervjuu za SyFy, reditelj je rekao da bi pristao da režira još jedan film o Mumiji, ali pod uslovom da radnja bude ponovno smeštena u Egipat, navodi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike