Rajan Gosling u svemiru sa dva leša: Očajnička misija spasavanja Zemlje i slavna glumica kao neočekivani saveznik (FOTO)

02.06.2024

16:00

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je priča u kakvoj ga do sada nismo videli

Rajan Gosling u svemiru sa dva leša: Očajnička misija spasavanja Zemlje i slavna glumica kao neočekivani saveznik (FOTO)
Rajan Gosling - Copyright Profimedia

Rajan Gosling će igrati glavnu ulogu u novom naučnofantastičnom filmu pod nazivom "Project Hail Mary", (Očajnički pokušaj), u produkciji studija Amazon MGM i režiji Fila Lorda i Kristofera Milera.

Radnja ovog ostvarenja prati naučnika Rajlanda Grejsa koji se budi iz kome na svemirskoj stanici. On je jedini preživeli u očajničkoj svemirskoj misiji koja predstavlja poslednju šansu, jer ako on ne uspe, čovečanstvo i sama Zemlja će nestati.

Profimedia
 

Međutim, Rajland to ne zna. Ne može da se seti ni sopstvenog imena, a kamoli prirode svog zadatka ili načina na koji će ga izvršiti. Zna samo da je veoma dugo spavao.

Nemogući zadatak i misteriozna tajna

Kada se probudio, otkrio je da se nalazi kilometrima daleko od kuće i da mu društvo prave samo dva leša. Članovi posade - njegovi prijatelji - mrtvi su, a nejasna sećanja mu se postepeno vraćaju.

Rajland s vremenom shvata da se suočava sa gotovo nemogućim zadatkom, ali i da je jedini koji može da otkloni opasnost koja preti da uništi Zemlju i dovede do izumiranja čovečanstva. Dok grabi kroz svemir u svojoj maloj svemirskoj letelici, mora da odgonetne misterioznu naučnu tajnu. Ipak, zahvaljujući neočekivanom savezniku, možda ima malu priliku da uspe.

Profimedia
 

Zvanično je potvrđeno da će partnerka slavnom glumcu u ovom ostvarenju biti Sandra Huler, koja je ove godine oduševila svet u filmovima "Anatomija pada" i "Zona interesa".

Premjera se očekuje tokom sledeće godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike