Turske serije osvajaju Netfliks: Serijski ubica ljubavnih veza, mračne tajne, begunci...(VIDEO)

27.05.2024

17:00

0

One su fenomen same po sebi, a sada su izuzetno gledane na ovoj striming platformi

Turske serije osvajaju Netfliks: Serijski ubica ljubavnih veza, mračne tajne, begunci...(VIDEO)
Scena iz serije "Who Were We Running From?" - Copyright Printscreen/Netflix

Netfliks je odavno postao striming platforma na kojoj svako može da pronađe film ili seriju za svoju dušu. Na Netfliksu, prikazuju se filmovi i serije iz celog sveta, pre svega oni koji zadovoljavaju kriterijume ove striming platforme.

Printscreen/Netflix
 

Zanimljivo je da se na ovoj platformi prikazuju i turske serije koje su same po sebi fenomen, a uspele su da osvoje i Netfliksovu publiku, prenosi Index.hr.

"Thank You, Next"

Turska serija "Thank You, Next" dostupna je na Netfliksu od 9. maja i odmah je postala hit. Trenutno je na na petom mestu po gledanosti, a prve nedelje prikazivanja bila je čak na trećem.

- Nakon što se oporavila od bola svoje prve ljubavi, koja je završila izdajom, uz pomoć prijatelja i zgodnog kuvara, uspešna advokatica Lejla Tajlan postala je advokatica slavne supruge Tube Tepelioglu u slučaju koji se smatra "razvodom godine".

Protivnik joj je Kem Muratan, serijski ubica ljubavnih veza, koji se u 15 godina razveo od tri različite žene. Lejla će svoju klijentkinju braniti od ovog narcisoidnog muškarca na najstrastveniji način. Međutim, ta strast će dignuti celu situaciju u vazduh - glasi sinopsis serije.

Printscreen/Netflix
 

Osim što se bori u brakorazvodnoj parnici, ova advokatica se pokušava snaći u svetu samaca i ljubavnih sastanaka.

- Pogledajte seriju. Ne samo zato što je lepa za gledanje i ima dobar soundtrack, već je glavna glumica odlična pojava. Međutim, nemojte očekivati novu priču ili puno obrta jer je to romantična komedija - napisao je jedan od kritičara.

Printscreen/Netflix
 

Evo još nekoliko turskih serija koji mogu privući vašu pažnju na Netfliksu.

"As the Crow Flies"

Pripadnici generacije X pokušavaju se prilagoditi novom svetu, društvenim medijima i novim načinima poslovanja. Razlike između dve generacije su očigledno velike. Mlada devojka Asli vešto se ubacuje u firmu iskusne voditeljke vesti i ubrzo se suočava sa mračnom strane ambicije, zavisti i želje da je neko primeti.

"The Tailor"

Pejami je mladi i popularan krojač koji je od dede nasledio talenat i uspešno poslovanje.

Počinje da šije venčanicu za verenicu svog najboljeg prijatelja – ali sve troje imaju mračne tajne koje će im uskoro promeniti živote.

"Who Were We Running From?"

Skrivajući tajanstvenu prošlost, majka živi poput bezimenog begunca sa svojom ćerkom.

Žive u hotelu, a sve ljude vide kao pretnju.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike