Konačno znamo kako izgleda "Veštac" nakon odlaska Henrija Kavila: Objavljen prvi tizer četvrte sezone, stigle i reakcije fanova (FOTO/VIDEO)

23.05.2024

12:15

0

U tizeru koji traje nešto više od minuta, možemo videti Geralta kako prolazi kroz zamagljenu šumu

Konačno znamo kako izgleda "Veštac" nakon odlaska Henrija Kavila: Objavljen prvi tizer četvrte sezone, stigle i reakcije fanova (FOTO/VIDEO)
Henri Kavil u trećoj sezoni - Copyright Profimedia

Netfliks je objavio prvi tizer sa Lijamom Hemsvortom u četvrtoj sezoni serije "Veštac". Australijski glumac preuzeo je ovu ulogu nakon što je Henri Kavil napustio treću sezonu.

Profimedia
 

U tizeru koji traje nešto više od minuta, možemo videti Geralta kako prolazi kroz zamagljenu šumu ili močvaru, a pri samom kraju okreće se prema stvorenju koje zvuči kao jedno od čudovišta koja su ga sledila.

Nezadovoljstvo nije splasnulo

Vest o promeni glavnog glumca fanovi su saznali prošle godine, a čini se da njihovo nezadovljstvo zbog ove odluke još nije splasnulo.

Mnogi su tada tvrdili da bi Netfliksu bilo najbolje da jednostavno otkaže seriju s odlaskom Kavila.

Ništa bolje reakcije nisu bile ni na prvi tizer, a većina fanova napisala je da Hemsvort nikada neće biti njihov Geralt.
Profimedia
 

- Da je Lijam otpočetka glumio Geralta, možda bismo ga i prihvatili, ali Kavil je rođen za tu ulogu i niko drugi jednostavno ne može glumiti ovog lika - napisao je jedan fan.

Sličnog mišeljenja je i drugi fan:

 - Hemsvort je u jako nezgodnoj poziciji. Nije kriv što je zamena Kavilu, ali ga jednostavno ne vidim u ovoj ulozi. Henri je bukvalno Geralt.

Jedna od najgorih odluka

Neagitivni komentari su nastavili da se nižu:

- Netflksu je ovo verovatno jedna od najgorih odluka. Žao mi je što Lijam dobija toliko mržnje, ali on nikad neće biti Henri.

Profimedia
 

- Mislim da puno ljudi neće gledati četvrtu sezonu. Za njih, ali i za mene, postoji samo jedan glumac koji može biti Geralt, a to sigurno nije Lijam Hemsvort - neki su od komentara na društvenim mrežama.

Ipak, možda je najbolje da dočekamo novu sezonu serije da bi doneli konačan sud.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike