Prvi veliki samostalni koncert Konstrakte u Beogradu: Čekala je poseban trenutak koji je konačno stigao (FOTO)

25.05.2024

11:45

0

Zajedno sa bendom Zemlja Gruva

Prvi veliki samostalni koncert Konstrakte u Beogradu: Čekala je poseban trenutak koji je konačno stigao  (FOTO)
Konstrakta - Copyright Promo/Kontra

Ana Đurić Konstrakta, jedna od najistaknutijih muzičkih zvezda sa ovih prostora i naša predstavnica na Pesmi Evrovizije 2022, najavila je svoj prvi veliki samostalni koncert u Beogradu.

Promo/Kontra
 

Zajedno sa bendom Zemlja Gruva, nastupiće u Plavoj dvorani Sava Centra u četvrtak, 19. septembra, od 20:30, i publici prirediti specijalni audio-vizuelni performans.

Ulaznice su u prodaji od danas na prodajnim mestima Ticket Visiona kao i onlajn.

Kasnim dve godine

- Još nakon Evrovizije želela sam da održim koncert u Beogradu, ali evo, kasnim samo dve godine - kroz šalu je rekla Konstrakta i dodala:

 - Može se reći da sam čekala otvaranje Sava Centra kako bismo mogli da nastupimo, i velika mi je čast što će naš koncert biti prvi u Plavoj dvorani, za koju sam emotivno vezana.

Promo/Kontra
 

Veliku pažnju svetske javnosti, Konstrakta, tekstopisac i muzičarka, privukla je pesmom „In Corpore Sano“, kojom je predstavljala Srbiju na Pesmi Evrovizije 2022. godine u Torinu.

Na muzičkoj sceni 20 godina

Ova numera postigla je ogroman globalni uspeh; kroz svoju tematiku je udružila ljude iz najrazličitijih slojeva i krajeva u podršci Konstraktinom nastupu na ovom muzičkom takmičenju, na kojem se pozicionirala na visokom, petom mestu.

ATAImages/Milan Maričić
 

Nakon velike popularnosti hita „In Corpore Sano“ koji je objavljen u okviru „Triptiha“, usledio je još jedan zapaženi singl – „Evo, obećavam“, opet u formi omnibusa, iz tri dela. „Triptih“ i njegova te-matika skrenuli su pažnju kritike na našim prostorima, dok je uz često citiranje pesme „Evo, obeća-vam“ postalo jasno da Konstrakta kroz svoje pesme obrađuje aktuelne društvene teme.

Konstrakta je na muzičkoj sceni već 20 godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike