Počinje snimanje druge sezone serije "Sreda": Ko odlazi, a ko dolazi?

09.05.2024

17:01

0

Velike promene u glumačkoj ekipi

Počinje snimanje druge sezone serije "Sreda": Ko odlazi, a ko dolazi?
Džena Ortega - Copyright Profimedia

Prva sezone serije "Sreda" o Sredi Adams, članu čuvene porodice Adams, ostvarila je veliki uspeh, pa je odavno potvrđeno da će biti snimljena druga sezona, a snimanje počinje ovog meseca.

Profimedia
 

Ono što se sada zna je da postoje velike promene u glumačkoj ekipi druge sezone Netfliks serije "Sreda", i pojedini glumci neće se pojaviti.

Nejasan razvojni put lika u seriji

Džejmi Mekšejn, Persi Hajns Vajt i Naomi Džej Ogava neće biti u sledećoj sezoni. Ogava je rekla da postoje problemi u njenom rasporedu ali i nejasan razvojni put njenog lika Joko Tanake u novoj sezoni. Međutim. Hajns Vajt je dobio otkaz zbog skandala koji se desio prošle godine.

Profimedia
 

On je igrao Ksavijera Torpa i otkaz je usledio nakon optužbi za seksualni napad koji je protiv njega izneo korisnik Tvitera prošle godine. U tvitu je navedeno da je glumac napao žrtvu na žurci i upustio se u seksualne aktivnosti sa maloletnikom. Hajns Vajt je negirao optužbe i osudio "kampanju dezinformacija" protiv njega.

Ko su "novajlije"?

- Ne mogu da prihvatim da me se prikazuje kao nekog ko ugrožava bezbednost ljudi. Ovo su neosnovane, štetne tvrdnje koje mogu stvoriti nepoverenje prema žrtvama - napisao je on na društvenim mrežama.

Profimedia
 

Sa druge strane, predstojeća sezona ima ekipu poznatih novajlija. Stiv Bušemi se pridružuje, kao i Bili Pajper, Ivi Templton, Oven Pejnter i Noa Tejlor, dok su nove gostujuće zvezde Kristofer Lojd, Džoana Lamli, Tandive Njutn, Frensis O'Konor, Hejli Džoel Osment, Heder Matarako i Džonas Suotamo.

Profimedia
 

Netfliks je najavio novu glumačku ekipu zajedno sa tizer video-snimkom koji takođe otkriva naslov prve epizode: "Here We Woe Again". Produkcija serije je počela i snimanje se odvija u Irskoj. Pomenimo da naslavna uloga Srede Adams i dalje pripada Dženi Ortegi, koja je najvećim delom zaslužna za uspeh prve sezone.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike