Džena Ortega odustala od jedne od svojih najuspešnijih uloga: Morala je da bira između "Srede" i "Vriska" (FOTO)

23.11.2023

13:05

0

Jednom projektu je dala prednost

Džena Ortega odustala od jedne od svojih najuspešnijih uloga: Morala je da bira između "Srede" i "Vriska" (FOTO)
Džena Ortega u seriji "Sreda" - Copyright Profimedia

Džena Ortega, glumica koja je osvojila svet ulogom u seriji "Sreda", odustala je od uloge u jednoj od najpoznatijih horor franšiza "Vrisak", prenosi Variety.

Naime, štrajk scenarista i glumaca u Holivudu zaustavio je mnoge projekte, pa tako i pregovore za sedmi nastavak "Vriska".

Profimedia
 

U novom filmu očekuje se povratak Niv Kembel, a Ortega je trebalo da ponovi svoju ulogu. Međutim, sada stižu konačne potvrde da glumicu definitivno nećemo gledati u sedmom delu horor sage.

Snimanje "Srede" prioritet

Naime, Ortega je odustala od filma zbog početka snimanja druge sezone serije "Sreda" koje treba da počne da se snima u Irskoj, za razliku od prve sezone koja je snimana u Rumuniji.

Glumica je postala i producent ove serije.

Profimedia
 

Ortega je izjavila da će druga sezona jedne od najgledanijih Netfliksovih serija svih vremena, odbaciti romantične priče u korist pojačavanja horor elemenata.

Druga sezona hrabrija i mračnija

- Odlučili smo da želimo još malo da koketiramo sa horor aspektima. Baš zato što je tako zabavna, ovakva serija sa vampirima, vukodlacima i supermoćima, dozvoljava nam da ne shvatamo sebe preozbiljno - izjavila je Ortega.

Profimedia
 

U prvoj sezoni videli smo Sredu zapletenu u ljubavni trougao, ali se Dženi taj zaplet nije dopao jer smatra da to uopšte nije u skladu sa njenim likom.

- Napuštamo svako romantično ljubavno interesovanje u vezi Srede, što je zaista sjajno. Bićemo hrabriji i mračniji - najavila je glumica.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike