Nikol Kidman otkrila čime nikada ne bi mogla da se bavi: Osećam da bih bila užasna (FOTO

29.04.2024

18:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"Reditelj mora da donosi odluke, a to mi nije jača strana", istakla je glumica

Nikol Kidman otkrila čime nikada ne bi mogla da se bavi: Osećam da bih bila užasna (FOTO
Copyright Profimedia

Nikol Kidman dobila je u subotu nagradu za životno delo Američkog filmskog instituta (AFI). Mnoge holivudske zvezde i njen suprug Kit Urban pojavili su se na sceni Dolbi Teatra, u Los Anđelesu, kako bi govorili o karijeri slavne glumice, a priznanje joj je uručila Meril Strip.

Profimedia
 

Prilikom primanja nagrade Kidman se posebno zahvalila brojnim rediteljima sa kojima je radila tokom karijere, ali je otkrila da, uprkos tome, ona nema nameru da se bavi režijom.

- Osećam da bih bila užasna rediteljka jer uvek imam puno ideja. Reditelj mora da donosi odluke, a to mi nije jača strana - rekla je glumica za The Hollywood Reporter, napominjući da su poslovi producenta mnogo više u skladu sa njenim interesima.

Profimedia
 

Uvek sam tu da podržim ljude i ideje

- Vrlo sam dobra u tome da strastveno podržavam ljude i njihove ideje, čitam scenarije i kažem: "Sviđa mi se ovaj scenario" ili vidim nekoga i kažem: "Volim ovog glumca, ili ovog reditelja, kako da ih podržim?". I možda nisu uradili ništa pre, ali ja želim da stanem iza njih. To je ono što volim da radim i što me čini srećnom - rekla je Kidman i dodala:

- Ima toliko uzbudljivih mladih reditelja koji su potpuno originalni i treba ih čuti, a imaju puno toga da  kažu. Treba im dati priliku za to, a ja sam tu, spremna da zasučem rukave. Uvek sam tu da podržim te ljude i ideje - zaključila je glumica.

Profimedia
 

Inače, Nikol Kidman ima 56 godina i činilo joj se da je prerano za nagradu za životno delo.

- Kada su mi rekli da ju je Meril Strip dobila kada je otprilike bila u mojim godinam, rekla sam: "OK, to je u redu" - otkrila je oskarovka, prenosi nacional.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike