Nikol Kidman progovorila o tome koliko joj je bilo teško na početku: Zlostavljali su je zbog jedne stvari

19.01.2024

16:00

0

Pre nego što je postala zvezda

Nikol Kidman progovorila o tome koliko joj je bilo teško na početku: Zlostavljali su je zbog jedne stvari
Nikol Kidman - Copyright Profimedia

Holivudska glumica Nikol Kidman otkrila je na kakve je komentare svakodnevno nailazila  pre nego što je postala uspešna glumica.

Profimedia
 

Pedesetšestogodišnja glumica nedavno je gostovala na "Radio Times Podcastu", gde je otkrila kako su joj ljudi govorili da nikada neće imati karijeru u Holivudu zbog svoje visine.

Diskriminacija zbog visine

Pre nego što je postala zvezda u SAD-u i dobitnica Oskara za film "Sati", Kidman je bila glumica u Australiji i rekla je da je njena visina često bila problem tokom audicija.

Profimedia
 

- Govorili su mi: "Nećeš imati karijeru. Previsoka si" - priznala je glumica u podkastu.

Bila sam ponižena

Na jednoj otvorenoj audiciji za ulogu u filmu "Ani", Kidman se setila da su glumcima na vratima merili visinu. Glumci koji su bili previsoki bili su odmah odbijeni, pa se morala na drugi način boriti za ulogu.

- Morala sam progovoriti kroz vrata jer su te odmeravali pre nego što si ušao. Bila sam ponižena. Zadirkivali su me - ispričala je Kidman i dodala kako je lagala o svojoj visini.

Profimedia
 

Kidmanova je visoka 180 centimetara, ali je rediteljima na audicijima redovno lagala da je niža barem za jedan centimetar. Zlostavljanje s kojim se svakodnevno suočavala zbog svoje visine takođe je dovelo do vrednih lekcija koje je prenela svojim ćerkama.

Kidman je nedavno reprizirala ulogu Akvamanove majke u nastavku Akvamena. Uskoro će se pojaviti u seriji "Expats", koju je producirala.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike