Stefan Kapičić rame uz rame sa Rajanom Rejnoldsom i Hjuom Džekmanom: Spektakularna uloga u novom holivudskom blokbasteru (FOTO/VIDEO)

24.04.2024

07:07

0

Autor: Dejan Ćirić

Srpski glumac je ponovo odigrao lik Kolosusa

Stefan Kapičić rame uz rame sa Rajanom Rejnoldsom i Hjuom Džekmanom: Spektakularna uloga u novom holivudskom blokbasteru (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Od reditelja Šona Levija 25. jula na bioskopsko platno stiže Marvelov nastavak "Dedpul i Vulverin" sa Rajanom Rejnoldsom i Hjuom Džekmanom u glavnim ulogama. 

Profimedia
 

Nakon šest godina pauze Marvelov filmski univerzum lansirao je među svetske fanove franšize jednog od svojih omijenih junaka, Dedpula. Spajajući ga i u priči i u samom naslovu filma sa najpoznatijim članom superherojskog tima X-Men, Vulverinom, njih dvojica se, prema prvim naznakama radnje, ujedinjuju u nameri da spašavaju svet. 

Profimedia
 

Lik Kolosusa ponovo tumači naš glumac Stefan Kapičić.

Profimedia
 

Ne bih ga naslovio sa "Dedpul 3"

Reditelj Levi poznat i po franšizi "Noć muzeja", ali i po filmu "Glavni heroj" na kom je već sarađivao sa Rejnoldsom, tokom CinemaCon-a rekao je za kanadski Screen Rant da se oseća privilegovano jer se, kako kaže, intenzivno govori o dve velike filmske zvezde, u njihovim najgledanijim ulogama. 

- Ovo je treći Dedpulov film, ali ne bih ga naslovio sa "Dedpul 3". Ovde je reč i o Dedpulu i o Vulverinu - zaključio je Levi.

Promo/MCF
 

Pravo ime glavnog junaka je Vejd Vilson i bivši je pripadnik specijalnih jedinica. Zbog retke bolesti, podvrgnut je raznim ispitivanjima tokom kojih su naučnici isprobavali mnogo toga, u čemu nisu u potpunosti uspeli.

Vilson je zadobio oboljenje i celo telo mu je uništeno i prekriveno ožiljcima, koji postaju odbojni okolini. Kako je sve krenulo lošim putem, Vilsonovo mentalno stanje se pogoršalo i unutar njega nastaju dvojake ličnosti, sa kojima se često sukobljava. Naposletku, uz pomoć tretmana postaje besmrtan.

Profimedia
 

Kako bi sakrio svoj fizički izgled Vilson je iskreirao svoj prepoznatljiv kostim i postao antiheroj, Dedpul, koji ne bira sredstva za osvetu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike