Travolta i Kejdž potvrdili snimanje nastavka "Ukradenog lica": Kako će "oživeti" Kastor Troj (FOTO/VIDEO)

22.04.2024

16:40

0

Autor: Dejan Ćirić

Iako je na kraju originalnog filma proboden podvodnom puškom, scenarista drugog dela veruje da je uspeo da preživi Arčerov napad

Travolta i Kejdž potvrdili snimanje nastavka "Ukradenog lica": Kako će "oživeti" Kastor Troj (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Adam Vingard, reditelj filmova "Godzila protiv Konga" i "Godzila x Kong: Novo carstvo" režiraće nastavak čuvenog akcionog trilera "Ukradeno lice" (Face/Off) iz 1997. godine.

Glasine o potencijalnom nastavku kultnog klasika koji je režirao Džon Vu pojavile su se još 2021. godine, ali Vingard je godinu dana kasnije objasnio da će na nastavku raditi isključivo ako originalna glumačka postava pristane da ponovi svoje uloge.

Profimedia
 

Kako navodi portal World of Reel, a prenosi index.hr. Džon Travolta i Nikolas Kejdž, zvezde originalnog filma, pristali su na nastavak.

Uskoro počinje snimanje

Originalni film je pratio Travoltu u ulozi FBI agenta, Šona Arčera, čijeg sina ubija terorista Kastor Troj, kojeg je igrao Kejdž. Godinama nakon ubistva, Troj otkriva da je u Los Anđelesu postavio bombu napunjenu biološkim otrovom.

Kako bi otkrio gde se nalazi bomba, Arčer se podvrgava eksperimentalnoj plastičnoj operaciji tokom koje mu doktori "presade" Trojevo lice. Uz novo lice i identitet, on odlazi u zatvor gde mora da ubedi Trojeve kolege da mu otkriju gde se nalazi tempirana bomba.

Profimedia
 

Iako je Troj na kraju filma proboden podvodnom puškom, scenarista nastavka Sajmon Baret veruje da je uspeo da preživi Arčerov napad, zbog čega ćemo u nastavku videti oba lika.

Zvanični datum snimanja još uvek nije potvrđen, ali World of Reel pretpostavlja da bi snimanje moglo da počne ove godine jer Travolta i Kejdž trenutno ne rade na velikim filmovima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike