"Našli smo momka koji je ubio Bambijevu mamu": Objavljen trejler za "Deadpool 3", najiščekivaniji film ove godine (FOTO/VIDEO)

22.04.2024

17:40

0

Rajan Rejnolds je podelio na svom Instagram nalogu i postere filma sa zagonetnim natpisima

"Našli smo momka koji je ubio Bambijevu mamu": Objavljen trejler za "Deadpool 3", najiščekivaniji film ove godine (FOTO/VIDEO)
Omiljeni Marvelovi neprijatelji - Copyright Profimedia

Omiljeni Marvelovi neprijatelji su se vratili, i možemo ih pogledati u zvaničnom trejleru za "Deadpool 3", koji je upravo objavio Marvel.

Promo/MCF
 

Treći deo ovog Marvelovog filma stiže nakon šest godina od drugog dela. Prvi tizer je oborio rekord na ovogodišnjem Superboulu, i u roku od 24 sata imao je neverovatnih 365 miliona pregleda.

Zastrašujući Rejnolds

U ostvarenju pod nazivom "Deadpool & Wolverine" glavne uloge tumače Rajan Rejnolds i Hju Džekmen

Rejnolds, koji u filmu izgleda zastrašujuće, kada je završio snimanje filma, podelio je prve utiske.

- Odelo skriva krv i znoj... Ali danas, sa završetkom "Deadpoola", to su uglavnom suze. Veliko i ogromno hvala glumcima i ekipi našeg filma koji su se borili sa vetrom, kišom, štrajkovima i Hjuom Džekmenom... Sve pod snažnim vođstvom Šona Levija - napisao je glumac nakon završetka snimanja na Instagramu.

Obesite ga u Luvru

Rajan Rejnolds je takođe odmah nakon zvanične objave trejlera, podelio ga uz komentar "Našli smo momka koji je ubio Bambijevu mamu. Takođe i poster sa rečima "Obesite ga u Luvru". 

Podsetimo, popularna američka kompanija za distribuciju bioskopskih karata Fandango objavila je krajem prošle godine listu najiščekivanijih filmova. Pomalo iznenađujuće je bilo to što nastavci filmova "Gladijator", "Beetlejuice“ i "Dina" nisu na prvom mestu, već upravo  "Deadpool 3".

Treći nastavak "Deadpool" stiže u svetske bioskope 26. jula.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike