Još nije u bioskopima, a već je uspeo da obori svetski rekord: Trejler "Deadpool 3" najgledaniji svih vremena (VIDEO)

17.02.2024

11:40

0

Objavljen je u nedelju 11. februara i uspeo je da dostigne neverovatnu brojku

Još nije u bioskopima, a već je uspeo da obori svetski rekord: Trejler "Deadpool 3" najgledaniji svih vremena (VIDEO)
Deadpool - Copyright Profimedia

Trejler za "Deadpool & Wolverine" oborio je svetski rekord. Trejler  za treći deo franšize objavljen je u nedelju, 11. februara, i od tada je postao najgledaniji trejler svih vremena.

U prva 24 sata od objavljivanja trejler je imao neverovatnih 365 miliona pregleda.

Profimedia
 

Uspeo je da nadmaši prvi trejler objavljen za film "Spider-Man: No Way Home", koji je 2021. za 24 sata od objave skupio 355.5 miliona pregleda.

Prekid rođendanskog slavlja

Tizer započinje Deadpoolovom rođendanskom proslavom koju prekida organizacija Time Variance Authority, poslednji put viđena u drugoj sezoni serije Loki.

U ostvarenju pod nazivom "Deadpool & Wolverine" glavne uloge tumače Rajan Rejnolds i Hju Džekmen, a svetska premijera je zakazana za 26. jul.

Profimedia
 

Film se bavi temom multiverzuma, a Džekmena ćemo ponovo videti u ulozi Vulverina.  

"Odelo skriva krv i znoj"

Rejnolds, koji u filmu izgleda zastrašujuće, nedavno je na društvenim mrežama objavio da je snimanje gotovo i zahvalio se kompletnoj ekipi.

- Odelo skriva krv i znoj... Ali danas, sa završetkom "Deadpoola", to su uglavnom suze. Veliko i ogromno hvala glumcima i ekipi našeg filma koji su se borili sa vetrom, kišom, štrajkovima i Hjuom Džekmenom... Sve pod snažnim vođstvom Šona Levija - napisao je glumac na Instagramu.

Profimedia
 

Popularna američka kompanija za distribuciju bioskopskih karata Fandango objavila je krajem prošle godine listu najiščekivanijih filmova. Pomalo iznenađujuće je bilo to što nastavci filmova "Gladijator", "Beetlejuice“ i "Dina 2" nisu na prvom mestu, već upravo "Deadpool 3".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike