„Godzila x Kong: Novo carstvo“ u bioskopima: Epska bitka se nastavlja u eksplozivnom okršaju (FOTO/VIDEO)

27.03.2024

15:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Film dublje istražuje istoriju ovih titana i njihovog porekla, kao i tajne Ostrva lobanja

„Godzila x Kong: Novo carstvo“ u bioskopima: Epska bitka se nastavlja u eksplozivnom okršaju (FOTO/VIDEO)
Godzila x Kong - Copyright Promo/CineStar Cinemas Srbija

Pretpremijerno prikazivanje blokbastera „Godzila x Kong: Novo carstvo“ zakazano je za 27. mart 2u CineStar bioskopima (Beograd - Ada Mall, Novi Sad - Big, Pančevo - Big, Zrenjanin - Big). Film se prikazuje u okviru najboljih bioskopskih formata: 4DX, eXtreme i RealD 3D. 

Promo/CineStar Cinemas Srbija
 

Bioskopski spektakl „Godzila x Kong: Novo carstvo“ produbiće istoriju ovih titana, njihovo poreklo i tajne Ostrva lobanja. 

Borba protiv kolosalne pretnje

Epska bitka se nastavlja dok Studio Monsterverse i Legendary donose eksplozivni okršaj između Godzile i Konga u potpuno novoj avanturi koja stavlja moćnog Konga i strašnog Godzilu u borbu protiv kolosalne pretnje skrivene unutar našeg sveta, rizikujući njihovo sopstveno postojanje, ali i naše. 

Profiemdia
 

„Godzila x Kong: Novo carstvo“ dublje istražuje istoriju ovih titana i njihovog porekla, kao i tajne Ostrva lobanja i dalje, otkrivajući mitološku bitku koja je pomogla da se oblikuju ova neverovatna bića i zauvek ih povezala sa čovečanstvom. 

Profimedia
 

U filmu igraju Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, od kojih Hall, Henry i Hottle ponavljaju svoje uloge iz prethodnog filma „Godzila protiv Konga“ (2021).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike