Ben Aflek snima nastavak filma u kom je odigrao jednu od svojih najboljih uloga: Otkriveni svi detalji (FOTO/VIDEO)

17.03.2024

11:45

0

Autor: Dejan Ćirić

U planu je trilogija

Ben Aflek snima nastavak filma u kom je odigrao jednu od svojih najboljih uloga: Otkriveni svi detalji (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Nastavak filma "Računovođa" iz 2016. u kojem su jedne od svojih najboljih izvedbi imali Ben Aflek i Džon Berntal očekuje se sredinom sledeće godine. Osim njih dvojice svoje uloge će reprizirati i Sintija Adai-Robinson i Džej Kej Simons. Režiju ponovo potpisuje Gevin O’Konor. 

Profimedia
 

Iako se o nastavku govorilo gotovo odmah po objavljivanju originalnog filma, tek osam godina kasnije stiže drugi deo koji, po rečima reditelja, neće biti poslednji, već je u planu trilogija. 

U prvom filmu gledali smo Afleka kao Kristijana Volfa, sertifikovanog računovođe sa autizmom koji vodi dvostruki život kao forenzički računovođa za kriminalne organizacije. Kada otkrije neslaganja u legitimnoj robotskoj kompaniji, on mora da se kreće opasnom mrežom obmana dok ostaje korak ispred i zakona i svojih kriminalnih klijenata.

Profimedia
 

Radnja drugog dela

Što se nastavka tiče, sinopsis glasi ovako: Kada nepoznati atentatori ubiju njenog bivšeg šefa, agentkinja trezora Meribet Medina (Adai-Robinson) je primorana da kontaktira Kristijana Volfa (Aflek) kako bi rešila ubistvo. Uz pomoć svog otuđenog, ali veoma smrtonosnog brata Braksa (Berntal), Kristijan primenjuje svoj briljantan um i ne baš legalne metode da sastavi nerešenu slagalicu. Kako se približavaju istini, ova trojka skreće pažnju na neke od najokrutnijih živih ubica, koji imaju nameru da prekinu njihovu potragu.

Profimedia
 

Amazon MGM Studios preuzeo je prava na nastavak od Warner Bros. studija, a film će producirati Artists Equity, producentska kuća Bena Afleka i Meta Dejmona.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike