Hauser otvara muzički festival u Banjaluci: Vatromet energije i strasti

15.04.2024

15:00

0

Buntovnik na violončelu

Hauser otvara muzički festival u Banjaluci: Vatromet energije i strasti
Stjepan Hauser na koncertu - Copyright Promo/Live Production

Muzički virtuoz Stjepan Hauser biće glavna zvezda otvaranja Banjaluka Festa, jednog od najiščekivanijih muzičkih festivala u regionu.

Promo/Hauser
 

Ove godine Banjaluka Fest održaće se na tvrđavi Kastel od 4 do 6. jula.

Raskošni i jedinstveni muzički koncerti

Raskošni i jedinstveni muzički programi, kao i vrhunska produkcija, obeležja su ove manifestacije koja u Banjaluku dovodi najveće svetske i regionalne zvezde.

Buntovnik na violončelu i nekadašnji član planetarno popularnog sastava “2 CELLOS” poznat i kao Hauser, jedna je od najautentičnijih i najsenzacionalnijih pojava na svetskoj sceni.

Promo/Krisztian Bodis
 

Hauser svoj talenat pokazuje na društvenim mrežama gde ga prati milionska publika, ali i na koncertima koji  su vatromet energije, romantike, strasti i ljubavi koju najekstavagantniji performer na violončelu današnjice pokazuje kroz svaki svoj nastup.

Koncert iz dva dela

Prvi deo koncerta je rezervisan za uživanje u delima klasične i filmske muzike, a potom uzavrela atmosfera dostiže svoj vrhunac kada Hauser zasvira „Let’s Get Loud“, „Livin la vida loca“, „Despacito“, „Señorita“ i druge latino hitove čije izvođenje prati i njegov izazovni ples.

Takođe, predstaviće novi nivo transformacije ritmičnog retro zvuka u moderne plesne numere sa njegovog novog solo albuma koji je dostupan širom sveta, „The Player“.

Stjepan Hauser/Profimedia
 

Ovaj istinski muzički šou biće deo ovogodišnjeg Banjaluka Festa, koji je već ugostio najveće zvezde današnjice: Marizu, Yasmin Levy, Luz Kasal, Nemanju Radulovića, Stefana Milenkovića, uz domaće velikane: Zdravka Čolića, Bajagu i Instruktore, Mariju Šerifović, Josipu Lisac…

Promo
 

Objavom koncerta HAUSERA četvrti Banjaluka Fest i zvanično je najavljen, a organizatori pripremaju premijerne programe i tokom druge dve festivalske večeri 5. i 6. jula.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike