Nik Kejv nastupa u Beogradu: Emotivan koncert koji će se po jednoj stvari razlikovati od ostalih (FOTO)

03.04.2024

09:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Prisutni će imati privilegiju da uživo čuju najveće hitove iz bogate diskografije slavnog muzičara, ali i da osete duhovnu snagu i emotivnu dubinu koju donosi svaki ton njegove muzike

Nik Kejv nastupa u Beogradu: Emotivan koncert koji će se po jednoj stvari razlikovati od ostalih (FOTO)
Copyright Promo/Beacon Sacha Lecca

Nikad emotivniji i posebniji koncert legendarnog Nika Kejva održaće se 18. juna u Beogradu. Na festivalu Belgrade River Fest slavni muzičar premijerno u Evropi izvodi svoj koncert „Solo Show“.

Promo/Beacon Sacha Lecca
 

Nik Kejv, bezvremenska rok ikona, nastupiće samo u pratnji klavira i uz podršku muzičara Kolina Grinvuda, basiste grupe Radiohead. Publika Belgrade River Festa imaće priliku da doživi izvanredno muzičko iskustvo u kome intrigantne i zanimljive Kejvove pesme dobijaju nove dimenzije.

Od tuge do radosti, od melanholije do ekstaze

Koncert će se održati na platou Geozavoda u Beogradu na vodi u posebno osmišljenom ambijentu i uz vrhunsku produkciju koja je sinonim za Belgrade River Fest, a koja će u potpunosti podržati umetnikovu viziju o intimnoj atmosferi koja treba da prati njegov nastup.

Promo/Beacon Sacha Lecca
 

Nik Kejv je sinonim za izvanrednost: sa svojim izuzetnim glasom, emotivnim tekstovima i nezaboravnim nastupima, on publiku vodi na putovanje kroz različite emocije, od tuge do radosti, od melanholije do ekstaze. Ovaj koncert biće poseban jer se na njemu muzika Nika Kejva doživljava na potpuno nov način, bliži i intimniji nego ikada pre.

Prisutni će imati privilegiju da uživo čuju najveće hitove iz bogate diskografije slavnog muzičara, ali i da osete duhovnu snagu i emotivnu dubinu koju donosi svaki ton njegove muzike.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike