Krš, lom i poneka suza: 24sedam na veličanstvenom koncertu Stjepana Hausera u Beogradu (FOTO/VIDEO)

25.10.2023

07:40

0

Učinio je sve da publika potpuno poludi

Krš, lom i poneka suza: 24sedam na veličanstvenom koncertu Stjepana Hausera u Beogradu (FOTO/VIDEO)
Copyright Promo/Live Production

Koncert jednog od najboljeg violonečelsite na svetu Stjepana Hausera bio je sinoć melem i za oči i za srce i za dušu. Pravi rolerkoster emocija. Od onih najtananijih, do onih koji podižu adrenalin.

Promo/Live Production
 

- Dobro veče Beograde ovo je moj prvi koncert u vašem gradu i nadam se ne i poslednji - obratio se publici Hauser na početku nastupa, koji je započeo laganim ritmom.

Zatim je najavio svoju najdražu pesmu, muziku iz filma "Titanik", a potom odsvirao “Caruzo”, ipak za nijansu dražu od prethodne pesme.

Promo/Live Production
 

Pesma za decu ubijenu u "Ribnikaru"

Pesmu "Haleluja" posvetio je muzički talentovanom dečaku Andriji Čikiću kao i njegovim drugovima koji su ubijeni u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u maju ove godine, što je bio posebno emotivan trenutak, koji je u publici kod mnogih izmamio suze.

Promo/Live Production
 

Koncert je nastavio čuvenim valcerom Šostakoviča, a potom je usledio tango, na šta je publika posebno burno odreagovala.

U košulji vatrene crvene boje nastavio je Hauser u žestokom ritmu, uz njaveće hitove pop muzike kao što su “Livin' la Vida Loca” i “Despasito” i čuvena pop evergrin pesma “La Isla Bonita”.

Promo/Live Production
 

Učinio je sve da publika potpuno poludi

Učinio je sve da na kraju ostvari svoju nameru da publika “potpuno poludi”. Posebno oduševljenje je nastalo kada je tokom predstavljanja muzičara koji su ga pratili, na scenu izašao Novak Đoković i “dohvatio se” saksofona.

Promo/Live Production
 

Moramo priznati da ipak bolje igra tenis, ali isto tako da je svojom pojavom najbolji teniser sveta učinio plezir beogradskoj publici ali i iskazao čast velikom majstoru, baš kao što je on majstor u tenisu.

Promo/Live Production
 

Krš i lom

I baš kako je na početku obećao, Hauser je kraj koncerta pretvorio u “potpuni krš i lom” nižući velike muzičke hitove, dokazajući da za čelo kao muzički instrument ne postoje nikakve granice i da mogu svi da ga razumeju i obožavaju bez obzira na to da li slušaju ili ne klasičnu muziku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike